Ez a film is kiváló alkotás Norton tehetsége miatt, hiszen kiválóan alakít. Meggyőző és reális, igazi egyedi karakter. A film sztorija is érdekfeszítő, folyamatosan érdeklődést fenntartó.
Nem mondanám hogy az utolsó éjjel Edward Norton legjobb filmje lenne de egynek elmegy, nézhető, izgalmasnak mondható, mindene megvan ami egy jó akcióhoz kell.
Egy igazán zseniális alkotás, Edward Norton és Spike Lee olyan filmet hozott össze, ami után minden filmrajongó megnyalja mind a tíz ujját. Az utolsó éjjel egy rendkívül intelligens film, amiben minden megvan ahhoz, hogy a végén azt mondhasd, egy élmény volt!
Az utolsó éjjel nem egy könnyed hangvételű film, mélyen elgondolkoztató és megkapó. Ezért ezt a filmet akkor érdemes megnézni, mikor kellő figyelmet tudunk szánni rá.
Keverednek a stílusok, de ez kicsit sem zavaró. Edward Norton és az összes színész magas szinten műveli hivatását. Nincsenek üresjáratok, jól felépített a történet.
Lassú folyású, mély gondolatokkal teli film - aki kemény akcióra vágyik, ne ezt nézze! Nekem viszont kedvencem lett! Egyébként is Edward Norton és Philip Seymur Hoffman egy filmben - már nem lehet rossz!
Szörnyű és borzalmas. Ezt adnám címnek rögtön. Egyáltalán nem találták el a filmet, az alapok jók lettek volna azonban valahogy mégse tudták úgy kivitelezni, ahogy azt illett volna ehhez a filmhez. Sajnos számomra így erősen bukta
Spike Lee fantasztikus filmet dobott össze Edward Nortonnal karöltve, aki elviszi a hátán az egész filmet. Nyilván egyrészt azért, mert róla szól, de nem csak amiatt, hanem azért is, mert igencsak sikerült átlényegülnie, és a nézőt is sikeresen rántj... Több
Nagyon tetszett a film. Elgondolkodtatott, hogy én mit csinálnék, ha az ő helyzetében lennék. Hogyan reagálnának a szüleim, ha börtönbe kellene mennem. Hogyan köszönnék el apától és anyától, a páromtól, vagy a kutyámtól.
Nehéz téma, ketyegő óra, változtatás, újraértelmezés, bűnös ember: elég érdekes filmet raktak össze egy köztörvényes bűnöző utolsó szabad napjáról. Valahogy az ember meg is kedvel valaki olyat, aki hibázott, elbukott, és most megpróbál azért takaríta... Több
Elképesztően erős szövegkönyve van a filmnek, és Edward Norton valami pazar a főszerepben. Nem véletlen, hogy ennyire kiállt a produkció mellett, mert már a kezdeti fázisban látni lehetett milyen zseniális alapanyag. Ugyanakkor gyakran túl sok a lapos rész, ami miatt lemarad a tökéletességtől nálam.