Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76

Bhaag Milkha Bhaag (2013)

Bhaag Milkha Bhaag
Filmadatlap
 
27
Szereplők
1
Vélemények
6
Képek
1
Videók

 
e-batta   2016. 10. 07.

legújabb vélemény

Egy világbajnok olimpikon földközeli élete

Függetlenül attól, hogy több, mint három órás a film, nincs egy perc üresjárat sem benne. Pedig bevallom őszintén, nem kedvelem az atlétikát (nekem egy kicsit unalmasnak tűnik). A rendező azonban nagyon okosan idézőjelben foglalkozik a versenyekkel, a hangsúly Milkha Singh életén van, ami már önmagában megér egy regényt (a sporttól függetlenül). 1947-ben számára India függetlensége nem ünnepet jelentett, hanem családjának lemészárlását (mert a szikh család faluja Pakisztán területére került, és az "elszakadás" borzalmas tragédiákat okozott). Milkha 12 évesen árva lett, és földönfutó. Lányával, Sonia Sanwalkával közösen írt önéletrajza a film alapja, és nem tagadja meg múltbéli önmagát. Gyer... több»

A film összbevétele 2 325 917 dollár volt (imdb.com).

 

Farhan Akhtar edzőjét Yograj Singh, a krikett-sztár Yuvraj Singh apja alakította.

(e-batta)
 

Sonam Kapoort, aki Biro szerepét alakítja, elárulta, hogy 11 rúpiát kért a szerepéért.

(e-batta)
 

Az akkori pakisztáni elnök, Ayub Khan ezredes nevezte először Milkha Singh-et Flying Sikh (Repülő Szikh)- nek, amikor nagy nyilvánosság előtt győzött Pakisztánban.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.