Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67

Blinky Bill: A film (2015)

Blinky Bill the Movie
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
3
Videók
 
Freenet   2015. 12. 31.

Kisgyerekeknek való animációs film, tehát nem az a fajta, amit a felnőttek is élveznek. A gyerekeknek viszont nagyon fog tetszeni, egyszerű kis cuki szórakoztató rajzfilm.

 
a-arnold   2016. 04. 01.

Nem igazán jók ezek a 3D feldolgozott verziók (kivétel a Garfield Show-nál), hiába modern, nekem nem jön be egyáltalán. Sokkal jobbak voltak a régi mesék 2D-be, egyszerűek, de mégis jobban magával ragadták a nézőket. Sajnos ez olyan gagyi kategória...


 
Turon   2016. 05. 31.

Gyerekeknek tökéletes program. Nem egy olyan komoly mese, mint az Agymanók, de ebben azért van előny is. Korosztály nélkül bárki tudja élvezni, igaz, nem hagy mély nyomot.

 
airbus   2016. 04. 20.

Hát az ilyen mesét szoktam én DVD-n megvenni a fiamnak, de moziban egy kicsit túlzásnak érzem, minden szempontból. Nem rossz ez, de nem nyújt akkora élményt, hogy érdemes lenne beülni rá. Kicsikkel okés, de tizenhárom év felett nehezen tudom elképzelni, hogy valaki önszántából elmenjen rá.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.