Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Hívás a múltból (2019)

Call
Filmadatlap
 
9
Szereplők
7
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
richko   2021. 08. 05.

legújabb vélemény

0

Fasza.

 
Dodi   2021. 01. 18.

2

Nehezen vettem rá magam, hogy ázsiai filmet nézzek meg (angol szinkronnal sikerült), de örülök, hogy megtettem, mert zseniális volt a film. Fordulatos, izgulós, néhol ijesztő és gyomorforgató volt. Örülnék neki, ha lenne folytatása. Azóta több ázsiai filmbe vágtam bele, azt kell, hogy mondjam, jók. :)

1
 
János Antal   2021. 02. 14.

1
Csavart

Szerintem ez egy elég jól sikerült thriller a mondhatni szokásos "időutazós(?)" paradoxonokból adódó logikai bukfencekkel. És ezeket sem volt nehéz figyelmen kívül hagyni, hisz a sztori végig érdekes, izgalmas, jó pár csavarral (a végén a feliratok között is van még pár képkocka). Mindenképp megérte a ráfordított időt. Egy elsőfilmes rendezőtől főleg szép teljesítmény, remélem, a későbbiekben is hozza ezt a szintet.

 
Nagy Tamas   2020. 12. 22.

1

Óriási meglepetés, fordulatos, 2 órányi izgalom. Ajánlom mindenkinek.

 
JamesBont   2020. 11. 29.

0

Elképesztően csavaros történet, amit nem igazán lehet előre látni - és pont ettől az elmúlt hónapok egyik legizgalmasabb filmélménye volt számora, holott a műfajt nem igazán kedvelem.

 
pepetherock   2019. 10. 10.

0

Ez a film minden fronton hihetetlen - ördögi, bonyolult, és olyan karakterek szerepelnek benne, hogy nehéz eldönteni, melyik a kevésbé gonosz. Remek film!

 
Lojzika7   2019. 06. 16.

0

Na ezért csípem az ázsiai filmeket, mert sokszor nem a megszokott panelekből építeznek - vagyis nem azokból, amiket mi már halálra untunk. Izgalmas, de kegyetlen, nyilván, aki ezt nem szereti, nem is fogja megnézni - aki meg kacérkodik vele, nézze meg!

 
Aki szereti az időmanipulációs történeteket és a feszültséggel teli thrillereket, annak egy nézést mindenképpen megér a film, mert üdítő színfolt a palettán. több»