46% 39 szavazat
Christina háza

Christina háza

Christina's House
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tinédzsernek lenni nehéz, különösen Christina számára. El kell viselnie kellemetlen bátyját, féltékeny osztálytársait, s az őt túlságosan óvó apját James-t. A városi seriff több mint szakmai érdeklődést mutat a család múltja iránt. Christina hangokat hall a padlásszobából. Fények kigyúlnak és kialszanak. Tárgyak tűnnek el. Úgy érzi, hogy figyelik. Barátja egyre agresszívabb lesz. Barátai és osztálytársai egymás után tűnnek el, amint a ház sötét titkai felszínre kerülnek! Ajtók záródnak be, az ablakok törhetetlenekké válnak. A ház halálcsapdává változott.

Ország: Kanada
Premier: 2000.02.24.
 
2015.11.18 Sniper

legújabb vélemény

Egy nagyon jól sikerült, alacsonyköltségvetésű mozi. CHristina a tipikus tinigondokkal küzdő lány, meg a kibírhatatlanul nem megértő környezete. Cuki. Ha nem várunk tőle túl sokat, kellemes meglepetésben lehet részünk. Néha azért alulmúlja az elvárásokat, a kidolgozottságát illetően.

0
 
2014.10.23 Ronin

Nem kell fényezni. Ez egy gyönge és roppan silány rakás szerencsétlenség. Semmi sem működik benne, a sztori egyszerűen dög unalmas, a szereplők túljátsszák az egészet, nem beszélve róla, hogy szörnyen rosszul megírt karakterekkel van dolgunk...

0