42% 65 szavazat
A tanú szeme

A tanú szeme

Eye of the Beholder
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
Videók
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A washingtoni Brit Nagykövetség speciális ügyekkel foglalkozó ügynöke, Stephen, különleges megbízást kap egy magas rangú tisztviselőtől, hogy nézzen utána fia viselt dolgainak. Az egyszerű, rutinfeladatnak induló ügy azonban váratlan fordulatot vesz. Stephen egy brutális gyilkosság szemtanújává válik. Ezzel megkezdődik az évekig tartó hajsza a pszichopata, csinos gyilkosnő után, aki sorozatban teszi el láb alól az útjába kerülő férfiakat. Az idők során Stephen egyre inkább rabjává válik a nőnek, ám sorsát így sem kerülheti el. A furcsa, szürreális világban játszódó krimi a családját elvesztő Stephen önmarcangoló, belső küzdelméről szól, amelyet tetéz a férfi megmagyarázhatatlan vonzalma a csinos sorozatgyilkos-nő iránt.

Rendező: Stephan Elliott
Író: Marc Behm
Forgatókönyvíró: Stephan Elliott
Ország: Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália
Premier (HU): 2000.07.20.
Ewan McGregor
Geneviève Bujold
Ewan McGregor
Ashley Judd
Ewan McGregor
Ewan McGregor
Ashley Judd
 
2015.08.04 Attila

legújabb vélemény

Nagyot csalódtam ebben a filmben, legalábbis sokkal többet vártam tőle, mint amit nyújtott. Először is a szereplőgárdára kaptam fel a fejemet, de ők sincsenek valahogy a toppon. A film színvilága is eléggé olcsó. Nem igazán az amit várna egy ilyen stáblistától.

0
 
2015.07.17 Rajkó

A történet sajnos eléggé túl van tolva. Mintha nem tudták volna a készítők, hogy mit is szeretnének pontosan. McGregor és Judd is kiválóan alakít, valahogy mégsem áll össze a film egységessé.

0

A film összbevétele 16 459 004 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A rendező azt szerette volna, ha a film zenéjét a Massive Attack készített volna el, azonban a banda felbomlott, mire elindulhatott volna a felvétel. Szerző: rbernadett

#2