Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Vélemények: Kódnév: Császár (2022)

 
Fikatours_blogger   2022. 08. 18.

legújabb vélemény

0

Életszagú bűnügyi történet a mindenható hatalomról, annak mocskos üzelmeiről, és arról, mi van, ha porszem kerül a gépezetbe. (A főszereplő személye nem hinném, hogy a legjobb választás volt, annak ellenére, hogy jól játszik.)

 
zoltyah   2022. 08. 14.

0

Szeretem a spanyol filmeket, mert érezni azt a feelinget, ami más nemzetiségű filmeknél már ritkaság. Ezt a filmet annak ellenére, hogy nem a legjobb ebben a műfajban, akkor is csak ajánlani tudom, ha nincs más, és szereted a hekus filmeket.


 
szemtelen   2022. 08. 13.

0
Átlagos

Egy estére szolgáló, nagyon átlagos dráma/thriller. Nem akar több lenni, nem rágod le a körmöd az izgalomtól, nem kell nyugtatót bevenni a borzalmak miatt. Egy hírszerző ügynök története átlagos fűszerekkel ízesítve. Átlagos a színészi játék, átlagos a történet, de nem rossz egy unalmas estére, bátran tudom ajánlani. A filmet Bilbaóban, Madridban, Panamában és Budapesten is forgatták. Értékelésem szerint 6/10

 
Tyler   2022. 08. 08.

0

Izgalmas, gyorsan mozgó, ütős film. Nem mondanám tökéletesnek, de éppen elegendő egy akciódús szórakozáshoz. A karakterek és a színészek nagyon jók, a sztori elégséges. Néha kicsit mintha elsiették volna, de összességében tudom ajánlani.