Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
56
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
Zsombi   2016. 07. 01.

legújabb vélemény

0

A Continuum a scifi világában egy tisztességes iparosmunka, nagyjából minden benne van, ami kellhet, kütyük, időutazás, akció, lövöldözés, egyedül az átütő erő hiányzik, ami naggyá tenné, de ettől függetlenül még teljesen élvezhető. A műfaj rajongóinak tökéletes választás lehet.

 
padfoot8925   2015. 06. 24.

0

Az egyik legjobb sci-finek tartom a maga nemében. Egész jól összerakott a története nem az a soknak tűnő fajta közben meg semmi. Ez olyan rendesen összetákolt és látványban is bővelkedő fajta. A sci-fi imádók szeretni fogják.


 
danda115   2015. 01. 12.

0

Az utóbbi évek egyik legjobb scifije lett a Continuum, de még mindig azt érzem, van még benne potenciál. Rachel Nichols jól hozza a karaktert, ráadásul gyönyörű is. Kapott egy komplex történetet is, ez így akár már garancia is lehetne a sikerre. Mind... több»

Galéria (17)

Videók (1)

 

A sorozatot Vancouverben forgatták. Itt játszódik a széria története is.

(hp )
 

Az eredeti forgatókönyv szerint a főhős férfi lett volna.

(hp )
 

A sorozat minden egyes epizódjának címe tartalmazza az "idő" szót.

(hp )
 

Victor Webster a színészkedés mellett gyakorta vesz részt MMA versenyeken.

(hp )
 
Ezért is mondom azt, hogy a fejlődés lehetősége bármikor megvan a sorozatban, és ha az első évad végére teljesen kifulladt írógárda egy kis alaposságot visz elsősorban a karakterekbe és a történet folyásába, akkor könnyen a legjobbak közé emelkedhet. több»