Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Baráti beszélgetések (2022)

Conversations with Friends
Filmadatlap
 
21
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Alison Oliver
Sasha Lane
Alison Oliver
Joe Alwyn
Alison Oliver
Sasha Lane
Jemima Kirke

Videók (2)

 
filmtro.hu   2022. 08. 11.

legújabb vélemény

0
Hogyan mondjam el...

Valószínűleg szembe megyek az egész világgal, de ez van: én nem utáltam ezt a sorozatot, nem untatott, és alapvetően nem is idegesített halálra. Persze nem olvastam az alapjául szolgáló Sally Rooney regényt sem, de ez valószínűleg nem sokat jelent, h... teljes kritika»

 
Candy   2022. 06. 20.

0
Sally Rooney és az introvertált szereplői

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sally Rooney könyveit, ezen kívül mind olvastam. Szinte mindegyik művében ott van a főszereplő sérült, de leginkább kommunikációs szenvelgése. Nekem ez nem jön be, de ez nem a film hibája, nem is a szereplőké. A szereplők remekek. Azoknak ajánlom, akik szeretnek olyan filmeket nézni, amik a huszonévesek problémáiban merülnek el, vagy egyszerűen azoknak, akik mint én, szeretnének mélyebben elmerülni a lassú, minimalista kommunikáció sikerében. Őszintén nem értem, hogy ami a főszereplő lány és a férj között zajlik, abból hogyan kerekedik ki egy romantikus kapcsolat? Na! Erre a film tuti magyarázatot ad. A sorozat jó, de tényleg csak művészibb lelkeknek, vagy akik vágják, hogy miről akar írni Sally Rooney.

 
Turon   2022. 06. 07.

0

Öt epizódnál tartok, és máris kiszállok. Nem rossz, de nem hiszem, hogy én vagyok a célközönség. Ha fiatal vagy és nő, akkor neked való. Szép tájakat mutatnak Írországból és Horvátországból.