58% 81 szavazat
C.R.A.Z.Y.

C.R.A.Z.Y.

C.R.A.Z.Y.
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

1960. december 25-én megszületik Zac Beaulieu, egy átlagos kertváros átlagos családjába negyedik fiúgyermekként, egy mélyen szerető anya és egy fiaira végtelenül büszke apa óvó karjaiba. Zac legkisebb fiúként az apja kedvence lesz, közös kocsikázásaik, titkos nassolásaik legszebb gyermekkori élményeivé válnak. Ám korán kiderül, hogy Zac Beaulieu más, mint a többiek, különös egyénisége akaratán kívül indít el egy törésvonalat kettejük kapcsolatában. Az évek telnek, a kamaszkori lázadásokat a Pink Floyd, a Rolling Stones és David Bowie zenéje röpíti a szárnyán. Zac élete pedig folyamatos útkeresés. Ugyanolyan erővel akarja saját magát, a vágyait és identitását megtalálni, mint amilyen kétségbeesetten próbál megfelelni az apjának.

Forgatókönyvíró: François Boulay, Jean-Marc Vallée
Ország: Kanada
Premier (HU): 2006.07.13.
 
2017.12.09 Deku

legújabb vélemény

Hát igen ez elég gyengécske lett de azért egyszer tűrhető. Nem a legjobb. Kicsit unalmas és nem túl érdekfeszítő maga a sztorija de nézhető. Erre a filmre valószínűleg pár hét múlva már nem emlékszek de még így sem volt rossz benyomásom róla.

0
 
2015.06.10 Dodi

Ez tipikusan az a film, amin az ember elgondolkodik az üres perceiben és rájön, hogy több van mögötte...Nem mondom, hogy 5 csillagos, de többször nézhető alkotás.

0
 
2015.06.29 Buborék

Felejthető film, nem hagyott mély nyomot bennem. A történet sablonos, a humora egyáltalán nem jó. A színészekre nem igazán lehet panasz, de egyszer elég megnézni, mivel nem valami szórakoztató!

0
 
2015.11.04 Ballerz93

Felesleges!!! Erre tökéletesen illik eme kifejezés. Alig bírtam végig nézni. Csak azért tettem, mert megkértek rá, de soha többet még egyszer. 1 csillag, mert nullát nem lehet.

0