Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
60%

Tetthely: A Cecil Hotel (2021)

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel
Filmadatlap
 
10
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
2
Videók
 
Zoltán384279   2021. 02. 27.

legújabb vélemény

0

Mondjuk úgy, hogy másra számítottam. Azt már megszoktam a Netflix dokumentumfiljeitől, hogy mindig ismétlik az előző részt, és 1-2 új dolog kiderül a következő epizódból. De nem tudom, miért Cecil-hotel a címe, azonkívül, hogy ott történt a haláleset... több»

 
Christine   2021. 02. 16.

1

Néhány dolgot nagyon sokszor elismételtek, nagyon lassan haladtak a történettel. Feleannyi idő is elég lett volna az ügy bemutatására.


 
István   2021. 02. 12.

0

Az első rész még egész jó, csak sajnos ez egy sorozat, úgyhogy volt folytatása, és onnantól kezdve viszont teljesen elvesztett engem ez a doku. Inkább ne nézd meg, felesleges!

 
spyro74   2021. 02. 11.

0

Érzésem szerint kifejezetten a rossz emberekre fókuszáltak a történtek kapcsán, márpedig ez alapjaiban kérdőjelezi meg az alkotók szándékát, hozzáértését és indíttatását, innentől kezdve pedig a szerkesztési elveiket is.

 
Flavo   2021. 02. 10.

0

Én szeretem a Netflix dokumentum-cuccait, ezt pedig kifejezetten vártam, amikor rákerestem a sztorira, aztán sajnos nagyon nem azt kaptam, ami vártam, csak egy csomó wannabe internetes idiótát, akik mindenféle elméletet gyártanak.

Galéria (3)

Videók (2)

 
Már egy ideje elérhető Netflixen az Elisa Lam halálának körülményeit bemutató Tetthely: A Cecil Hotel című dokumentumsorozat. A kritikák és nézői vélemények pedig finoman fogalmazva is vegyesek, de inkább negatívak. A következő rövid kritikát is tartalmazó cikkben megpróbálom egy másik szemszögből is vizsgálni a produkciót. Mert a kirakós összeillesztése után nyilvánvalóvá válik, hogy a sorozat valójában mire szerette volna felhívni a figyelmet, és hogy végig az orrunknál fogva vezetett. Valahogy mégis zátonyra futott, és ebben részben valóban ludas maga a széria is. A nézői elvárások pedig még inkább. több»