Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Tetthely: A Cecil Hotel (2021)

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel
Filmadatlap
 
10
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Galéria (3)

Videók (2)

 
EnikoCzucz   2022. 01. 30.

legújabb vélemény

2

Annak ellenére is jó és élvezhető dokumentumfilm, hogy néha idegesítően repetitív, körbe-körbe mondják el ugyanazokat az információkat, még akkor is, ha nincs semmi értékük, amelyet hozzáadnának az adott jelenethez, interjúrészlethez, éppen tárgyalt ... több»

 
Christine   2021. 02. 16.

1

Néhány dolgot nagyon sokszor elismételtek, nagyon lassan haladtak a történettel. Feleannyi idő is elég lett volna az ügy bemutatására.

 
Zoltán384279   2021. 02. 27.

0

Mondjuk úgy, hogy másra számítottam. Azt már megszoktam a Netflix dokumentumfiljeitől, hogy mindig ismétlik az előző részt, és 1-2 új dolog kiderül a következő epizódból. De nem tudom, miért Cecil-hotel a címe, azonkívül, hogy ott történt a haláleset... több»

 
spyro74   2021. 02. 11.

0

Érzésem szerint kifejezetten a rossz emberekre fókuszáltak a történtek kapcsán, márpedig ez alapjaiban kérdőjelezi meg az alkotók szándékát, hozzáértését és indíttatását, innentől kezdve pedig a szerkesztési elveiket is.

 
Flavo   2021. 02. 10.

0

Én szeretem a Netflix dokumentum-cuccait, ezt pedig kifejezetten vártam, amikor rákerestem a sztorira, aztán sajnos nagyon nem azt kaptam, ami vártam, csak egy csomó wannabe internetes idiótát, akik mindenféle elméletet gyártanak.

 
István   2021. 02. 12.

0

Az első rész még egész jó, csak sajnos ez egy sorozat, úgyhogy volt folytatása, és onnantól kezdve viszont teljesen elvesztett engem ez a doku. Inkább ne nézd meg, felesleges!

 
Már egy ideje elérhető Netflixen az Elisa Lam halálának körülményeit bemutató Tetthely: A Cecil Hotel című dokumentumsorozat. A kritikák és nézői vélemények pedig finoman fogalmazva is vegyesek, de inkább negatívak. A következő rövid kritikát is tartalmazó cikkben megpróbálom egy másik szemszögből is vizsgálni a produkciót. Mert a kirakós összeillesztése után nyilvánvalóvá válik, hogy a sorozat valójában mire szerette volna felhívni a figyelmet, és hogy végig az orrunknál fogva vezetett. Valahogy mégis zátonyra futott, és ebben részben valóban ludas maga a széria is. A nézői elvárások pedig még inkább. több»