Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
52
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
4
Képek
1
Videók
Dabangg 2
 
e-batta   2016. 12. 09.
Ezt a Salmant imádom!

Istenien szórakoztam rajta! Ezt a Salmant imádom! Pimasz, arrogáns, vicces, durva, és nem fél senkitől (kivéve a feleségét). Már az első részt is szerettem, de ez még azon is túltett. A Khan família kitett magáért, az első rész sikerét meglovagolva alig két év után egy magasabb szintre emelték a korrupt zsaru kalandjait. (Bátyja Arbaaz volt a producer, a rendező, és ő játssza az öccsét Makkhit is, sógornője Malaika Arora Khan pedig a producer, és egy itemsong erejéig ő is beugrott, ahogy már az előző részben is megtette). Ismét szereztek egy drabális ellenfelet, Sonu Sood helyett ezúttal Nikitin Dhert (Jodhaa Akbar, Mission Istaanbul), és repesett a szívem, amikor megláttam a stáblistán Prak... több»

 
PinkPetra   2016. 04. 29.

Nagyon unalmas.

A film összbevétele 4 216 988 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor táncra perdül a színpadon a trinidadi Sundar Popo énekessel, a Philori Bina Chutney Kaisee Bani zeneszámra ropja, amelyet először a Ghar Dwaar című 1985-ös filmben Baaja Baja címmel énekeltek el.

(e-batta)
 

A legnagyobb bevételt hozó film volt az elsőfilmes rendezők sorában, míg ezt a rekordot meg nem döntötte Sajid Nadiadwala a 2014-es Kick-kel. Érdekesség, hogy mindkét filmnek a főszereplője.

(e-batta)
 

Anubhav Sinha otthagyta a film rendezői székét, ezért Arbaaz Khannak kellett átvennie a forgatást.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.