60% 24 szavazat
De l'autre côté

De l'autre côté

De l'autre côté
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
23
Szereplők (23)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Amikor a svájci határ közelében fekvő rangos óragyártó iskola ígéretes fiatal diákját, Manont holtan találják, mindenki öngyilkosságra gyanakszik. De Jeanne, a hallgatók dékánja nem hajlandó elhinni, hogy Manon saját kezével vetett véget az életének. A nő úgy dönt, a kezébe veszi az ügyet,… Több


Forgatókönyvíró: Léa Clavel, Philippe Duchesne
Ország: Franciaország
Premier: 2020.02.06.
Forgalmazó: Vertigo
Luna Lou
Luna Lou
Alix Poisson
Tiphaine Daviot
Alix Poisson
Tiphaine Daviot
Yvon Martin
Alain Blazquez
Tiphaine Daviot
Alix Poisson
 
2020.11.06 Sraczjanos

legújabb vélemény

Nem ismertem a szinésznőt, de gyorsan utánanéztem, és megvan, szóval Alix Poisson baromi erős alakitást hozott, a film maga pedig elég izgalmasan csepegteti az infókat a fináléig. Teljesen okés, váratlan de kellemes meglepetés a franciáktól.

0
 
2020.11.04 totykos

Erős sztori, jó alakítások, azt mondanám, hogy minden rendben volt ezzel a filmmel. A rejtélyek kedvelői számára is tartogat meglepetéseket a forgatókönyv.

0
 
2020.11.03 Radó

Na nem tudom, de nekem épp a forgatókönyvvel voltak problémáim. Sokszor logikátlan, és inkább átverés, mint igazi csavar a cselekményben... Nem nagyon csípem az ilyesmit, pedig amúgy nem lett volna rossz. De az igaz, hogy az alakítások rendben vannak, csak ilyen történetvezetés mellett kissé hiábavalónak tűnik. Kár érte.

0