Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
90
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
70
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 09. 13.

legújabb vélemény

Nagyon király kis hangulata volt ennek a filmnek egyszerűen imádtam. Varázslatos volt az amilyen erős módon lekötötte a figyelmemet. Teljesen kikapcsolt, semmi rosszat nem tudok rá mondani.

 
doroffee   2016. 02. 09.

Magával ragadó, lebilincselő film. Kifejezetten tetszik benne, hogy a nagyon pontosan és érzékletesen bemutatott történelmi aspektus mellett az emberi kapcsolatok alakulása, illetve annak bemutatása is nagy szerepet kapott. A színészi alakítások kifejezetten figyelemre méltóak.


 
tilino   2017. 01. 30.

Akár a film változatról, Akár a regényről beszélünk, nagyon jó a történet,a feldolgozás és a benne szereplő jellemek. Érdekesek az összefonódások, csavarok és az érzelmi kinyilatkoztatások.

 
Hercegno   2017. 02. 26.

Nagyon klassz film, az egyik kedvencem. Különösen Julie Christie alakítása volt rám nagy hatással(Lara) ,de az Oscar-t mégis Omar Sharif(Zsivágó) kapta meg. Ő is megértemelte.

 
Szép és szívhez szóló film, amelyben nagyon sok felejthetetlen jelenet van, de az igazi "aha" élmény sajnos elmarad a megtekintése során.

8/10 több»

A film összbevétele 111 722 000 dollár volt (imdb.com).

 

A 2. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1965-ben.

(dulkap)
 

Az 1939-es Elfújta a szél után az volt a második legjövedelmezőbb film az MGM számára.

(rbernadett)
 

A filmet 1994-ig nem mutatták be Oroszországban.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.