Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Ne is kopogtass! (1952)

Don't Bother To Knock
Filmadatlap
 
25
Szereplők
1
Vélemények
4
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!

 
Berto49   2016. 11. 07.

legújabb vélemény

1952-es film, tehát Monroe 26 évesen játszotta el a film egyik főszerepét. Nem a ráerőltetett(?) szexistennő figuráját alakította. hanem bizonyította nagyszerű színészi képességeit. Egy traumától megzavarodott lányt játszik, hihetően, mentesen minden későbbi manírjától. A film története nem különösebben érdekes, de M. M. miatt érdemes megnézni. Egyébként ebben az évben még négy másik filmben is szerepelt, mentális egészsége az alakításaiból ítélve akkor még rendben volt. Marilyn rajongóknak kötelező darab! Külön öröm, hogy feliratos kópia, így az őzike szemű Marilyn hangját is lehet élvezni.

 

Az adatlapon közölt filmplakát a nézőcsalogatós átverés eklatáns példája. Monroe nem az ábrázolt karaktert alakította, nem ilyen ruhát viselt és a megjelenése is teljesen más volt.

(Berto49 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.