Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
100

Magányos helyen (1950)

In a Lonely Place
Filmadatlap
 
27
Szereplők
1
Vélemények
25
Képek
Videók

 
online91   2016. 07. 07.

legújabb vélemény

Nagyon tömören: ha szereted a bűnügyi drámát, kiváló forgatókönyvet, és rendezést, és remek színészi játékot, ez a film neked való. Bogart egyik legjobb alakítása.

A film összbevétele 1 375 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített gyűjteményben.

(rbernadett)
 

Dixon és Laurel apartmanja, a rendező, Nicolas Ray első hollywoodi rezidenciájának pontos mása.

(rbernadett)
 

Habár a film címe és karakterei, Dorothy B. Hughes regényén alapszanak a legnagyobb különbség a könyv és film között, míg a filmben Dixon Steel csak erőszakos, aki emberöléssel vádolnak, addig a könyvben sorozatgyilkos és erőszaktevő. Nicholas Ray döntött úgy, hogy megváltoztatja a karaktert, mert azt állította, hogy sokkal érdekesebbnek tartotta, hogy filmet csináljon a bennünk lévő erőszakról, mintsem fimet forgatni egy sorozatgyilkosról vagy egy pszichopatáról.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.