Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
28
Szereplők
Vélemények
5
Képek
Videók
Gázláng
Ingrid Bergman
Joseph Cotten
Charles Boyer
Ingrid Bergman
Joseph Cotten
Charles Boyer
Ingrid Bergman
Charles Boyer
Ingrid Bergman
Ingrid Bergman
Charles Boyer
 

Ingrid Bergman első Oscar-díját a Gázláng (1944) című filmben nyújtott alakításáért kapta.

(rbernadett)
 

Charles Boyer felesége, Pat Paterson állapotos volt a forgatás ideje alatt a pár első és egyetlen gyermekével. Boyer és Paterson évek óta próbálkoztak a babával, ezért Boyer nagyon ideges volt a forgatáson, és ahogy közeledett a várható születés dátuma, folyamatosan a helyszínek között ingázott, hogy megbizonyosodjon felesége és a baba állapotáról. Úgy volt, hogy a kicsinek a film befejezése után kellene érkeznie, de hamarabb megérkezett. Amikor Boyert tájékoztatták róla, hogy apuka lett, könnyekben tört ki és azonnal elmondta az egész stábnak, hogy fia született. Ennek örömére a készítők egy napra leállították a forgatást és pezsgővel ünnepelték a kis jövevény megszületését.

(rbernadett)
 

Az 1940-es változat egy-két kópiája azért élte túl az MGM felszámolási kísérletét, mert tévesen Angel's Street címmel címkézték fel őket, ami a film 1938-as színpadi verziója.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.