Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
17
Képek
2
Videók
Nagyítás
 
hackerjulcsi   2018. 03. 13.

legújabb vélemény

A történet kis puzzle darabjai olyanok, mint a film: a befogadónak kell megtalálnia a képkockák közt felsejlő jelentést. Indokolatlan volt, akárcsak az élet.

 
citizenfour99   2016. 03. 07.

Elgondolkodtató film. Bár szerintem a kérdés amit feszegetni próbál a film, szerintem teljesen egyértelmű, hogy mindenki szubjektíven képezi le a saját valóságát, ezért van ennyi neurotikus ember. Ez csak magánvélemény. Nagyon szerettem a filmet.


 
postaslaszlo8   2016. 06. 23.

Átjön a film lényege és a film végi csavar, de nekem nagyon vontatott volt és néhol elég unalmas, de kifejezetten szép alkotás minden, ami igaz. Egyszer mindenképp nézős!

 
lacrimae   2016. 12. 10.

Egyik kedvencem. Talán azért nem találtam vontatottnak, mert még a régi film-nézős gárdához tartozom, aki a mostani "pörgős", szinte követhetetlen cselekményű filmeket talán nem is értékeli igazán. Szeretek film közben elgondolkodni azon, mi hangzott el, és mi a jelentése. Szeretem hagyni, hogy belém ivódjon, hogy megütközzem, hogy ellenkezzem a rendezővel, azt is szeretem, ha nekem kell felismerni a mondandót, amely a film során el sem hangzik. A történet talán nem is rendkívüli: biztosan feldolgozták már másod- harmadrangú filmek témájaként. Egy fotóst megihlet egy szerelmespár, kikről kiderül, hogy gyilkosságban cinkosok. A fotós csak későn fedezi fel, amikor már az igazság eltemettetett, amikor csak ő hordozza magában, bizonyíthatatlanul.

David Hemmings
Vanessa Redgrave
Vanessa Redgrave
Veruschka von Lehndorff
David Hemmings
Vanessa Redgrave
David Hemmings
David Hemmings
Vanessa Redgrave
Vanessa Redgrave
David Hemmings

A film összbevétele 20 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Steven Jay Schneider által létrehozott listában az 1001 film amit látnod kell, mielőtt meghalszba ez a film is bekerült.

(Norbi)
 

Ez volt az első olyan NEM PORNOGRÁF film, amelyben női intimszőrzetet lehetett látni.

(citizenfour99)
 

Michelangelo Antonioni sok esetben a végkifejletet, megoldást teljesen mellőzte, mivel nem azt tartotta fontosnak. Ebben a filmben is inkább egy kérdést feszegetett, miszerint az ember amit maga körül érzékel az csak egy szubjektív leképezés, vagy pedig objektív folyamat, és mindenki ugyanazt látja-e.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.