Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74

Dragon Ball Super: Doragon bôru cho (2015)

Dragon Ball Super: Doragon bôru cho
Filmadatlap
 
36
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2018. 07. 21.

legújabb vélemény

Méltóan kezeli a Dragon Ball Univerzumát, vannak benne gyengeségek, de a Dragon Ball Z szintjét ez az univerzum már sosem fogja elérni. Vannak benne logikai buktatók is, de alapjába véve sikerült olyan sztorikkal előállni amik megállják a helyüket a Dragon Ball GT-vel ellentétben. A végével bezárólag is maradt a sorozatban lehetőség, ami majd idővel biztosan egy új sorozat kezdeti elemévé fog változni.

 
Orosz István   2016. 05. 19.

Nekem nagyon tetszik jobb mint a GT ami szar amerikai dragon ball univerzumát megszégyenítő gyártmány! A super inkább méltó folytatása, lehet sokaknak nincs ínyére a grafika változás, de ez legalább eredeti japán stílussal készül ismétlem magam a Dragon Ball univerzumától nem szakad el. És azért nagyon sok izgalamas rész van benne amiért szeretjük a,dragon ballt.


 
Chatman   2017. 04. 01.

A 27. epizódig lényegében csak két egész estés filmet ismételgetnek. A Dragon Ball Z Kami To Kami a Fukkatsu No F-t.

 
philboy   2016. 02. 08.

A legjobb epizód az elmúlt huszonegynéhány évet illetően.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.