Tamás

Sorozat áttekintés

1. évad (2025) - 8 epizód

A film az 1970-es években, Dél-Nyugaton játszódik, ahol egy növekvő bűnszövetkezet sofőrjének élete a szörnyűből hirtelen elviselhetetlené válik.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: LaToya Morgan
Premier: 2025.05.15. | Max (2025.05.16.)

Josh Holloway
Rachel Hilson
Rachel Hilson
Keith David
Josh Holloway

2025.06.25 zoltan1985

Nagyon klassz!

Remek szereplők, jó szinkron és történet. Nekem nagyon bejött eddig. Szkeptikusan indultam vele szemben, de ma már a hatodik résznél tartok. Jó a sztori eddig, fordulatos és érdekes. A színészek is jól játszanak. Remélem, lesz második évad.

2025.05.28 varjú

Egy vizuális csemege: a 70-es évek stílusa, a klassz autók és a hangulatos zene mind hozzájárulnak az élményhez. A történet néha lassú, de a karakterek közti kémia kárpótol.

2025.05.19 DarkLion

Egy igazi retró trip: izzadságszagú bőrdzsekik, csikorgó gumik és egy főhős, aki mintha egyenesen egy 70-es évekbeli plakátról lépett volna le. Josh Holloway karizmája viszi a hátán a sorozatot, és Rachel Hilson is erős partnerként tündököl. A sztori néha kicsit túlbonyolított, de a hangulat és a látvány kárpótol.

2025.05.15 nándi99

Egy igazi stílusgyakorlat: a 70-es évek hangulata, a klassz autók és a zene mind hozzájárulnak az élményhez. A történet néha kiszámítható, de a karakterek szerethetőek.

J.J. Abrams elmondása szerint a sorozat ötlete egy kép alapján született meg: egy telefon a sivatag közepén, és egy férfi, aki felveszi, hogy megtudja, merre kell mennie. Szerző: Hupka Adrián

A sorozatot Arizona és Új-Mexikó különböző helyszínein, például Tucsonban és Albuquerque-ben forgatták, hogy hitelesen visszaadják a '70-es évek Délnyugatának hangulatát. Szerző: Hupka Adrián

Cella - letöltendő élet
2023