Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
23
Képek
1
Videók
 
demonkiller45   2020. 04. 08.

legújabb vélemény

Azt hiszem, hogy most pont erre volt szükségem. Elég nehéz időn megyek keresztül, ez a film pedig rengeteget segített abban, hogy egy kicsit ki tudjak kapcsolni. Nagyon kellemes és szívmelengető filmecske. Imádtam!

 
Remes982   2020. 04. 05.

Imádom a Hallmark romantikus filmjeit, meglepett, hogy most egy húsvéti történettel is előálltak. Kiszámítható és egyszerű a története, mégis kellemesen telik az idő filmezés közben, amolyan tavaszi hangulatkeltő.


 
Twister   2020. 04. 04.

Nos, volt egy alapvető elképzelésem, hogy ez a film mennyire lesz majd szirupos...és hát az is lett. Biztosan megvan a maga célközönsége, én a barátnőmmel néztem meg, neki tetszet, én viszont kis híján bealudtam rajta...:/

 
Durran   2020. 04. 03.

Nahát, mostantól húsvétra is megkapjuk a kötelező romantikus film csomagot? Semmi extra a történet, szerethető, aranyos, amolyan tipikus. Azt hiszem, műfajon belül megérdemli a jó értékelést.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.