72% 69 szavazat
Édesnégyes

Édesnégyes

Your Sister's Sister
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jack éppen magánéleti válságban van, amikor régi barátja Iris azt tanácsolja neki, hogy vonuljon el egy kis időre Iris családjának a hétvégi házába. Jack megfogadja a tanácsot, de megérkezvén döbbenten tapasztalja, hogy Iris nővére, Hanna ott van a házban. Hanna is lelki problémákkal küzd, ezért vad tequilázásba kezdenek, majd együtt töltik az éjszakát. Reggel váratlanul betoppan Iris és olyan érzelmi láncreakciót indul el, ami mind hármójuk életét megváltoztatja.

Rendező: Lynn Shelton
Író: Lynn Shelton
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.09.13.
 
2017.12.30 Zsceeeka

legújabb vélemény

Kedves történet, szerethető karakterekkel, szerintem nagyon alkalmas vasárnapi pihenős filmnek, nem mondom, hogy többször nézős, de egyszer mindenképpen ajánlott.

0
 
2015.12.14 thomino

Az egész szörnyen banális számomra, egyszerűen a karakterek nem viselkednek következetesen, ami lehet, hogy szándékos, ám számomra nagyon irritáló volt. Nem tudtam élvezni, hogy a színészek nem igazán képesek átadni azt a feszültséget, ami egy ilyen cselekményben jelen kellene lennie.

0
 
2016.12.12 bocerkaa

Egy nagy életigazságok gyűjteménye a film, a jó felvezetést még jobb folytatás követ, csak egyszerűen a lezárása nem jött be nekem. Ennek ellenére szerintem egyszer meg lehet nézni, mondjuk egészen biztosan hangulat kell hozzá, mivel néhány ponton egészen nyomasztó is tud lenni.

0

A film összbevétele 3 242 802 dollár volt (imdb.com).

#1