Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
trinagl   2019. 12. 20.

legújabb vélemény

Nagyon szurkoltam ennek a filmnek, mivel egyből beszippantott a hangulata, de hiába vártam, hogy történjen már valaki, egyszerűen az egész egy üresjárat. Vagy lemaradtam volna valamiről? Mert én szerintem ez az egyik legnagyobb gond a filmmel: hogy átgondolatlan.

 
fijass   2019. 12. 19.

Jó hangulatú vígjáték, ez kétségtelen, de sajnos annyira sokat látott történet ez, és annyiszor látott poénokat puffogtatnak el. Nem mondom, hogy végig unatkoztam volna, de ennyi, nem több.


 
JamesBont   2018. 09. 20.

Bár a Családi karácsony vígjáték, nem kevés keserédes felhang vegyül bele. Kicsit olyan, mintha meg akarná mutatni a túlhájpolt karácsony valódi oldalát, mert lássuk be, sokan vagyunk úgy ezzel az ünneppel, hogy a a szeretet jegyében műmosollyal üljük végig a nagy családi banzájt. Itt most épp ez a humor forrása is, de senki ne számítson rekeszizom megerőltető jelenetekre, nem egy tipikus komédia a film. Inkább afféle görbe tükör.

 
Toncsi   2018. 09. 08.

Hogyan éljünk túl egy vacsorát, amin a családi béke kedvéért illene "viselkedni" és elviselni a többieket - erre a teljesen életszerű helyzetre épül a film. Szerintem úgy tökéletes, ahogy van, szinte minden lehetséges karakter megjelenik benne, és kifejezetten üdítő, hogy nem a megszokott, harsány amerikaias stílusban tálalják a történetet, hanem egy visszafogottabb,afféle skandinávosan "nyers" formában. A konfliktus ellenére nem hangulatromboló, tökéletes szórakozást nyújthat az ünnepek közt.

 
Családi karácsony több»
 
A halál és a fogantatás, az élet végének és kezdetének súlya és felelőssége teszi a vígjátékot komoly drámává. több»
 
... ennek a kínos folyamatnak végeredménye pedig, az év egyik legjobban sikerült, az ünnepekhez közeledve tökéletesen időzített dán vígjáték elképesztő sikere. több»

A film összbevétele 14 636 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 9 655 957 forintot termelt.

 

A torontói világpremier után a filmet olyan rangos filmes seregszemléken is bemutatták, mint a Londoni Filmfesztivál, Les Arcs European Film Festival és a Hamburg Filmest.

(hp)
 

A Családi karácsony Paprika Steen első olyan rendezése, melynek ő játssza a főszerepét is.

(hp)
 

Paprika Steen elsősorban színésznőként szerzett hírnevet, azonban rendezőként is kipróbálta magát. A Családi karácsony a harmadik egészestés rendezése.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.