Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Családi karácsony (2018)

Den tid på året
Filmadatlap
 
24
Szereplők
5
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Videók (2)

 
eve58   2021. 04. 03.

legújabb vélemény

0

Egyszerűen imádtam. Nem tudom, hogy csinálják ezt a dánok, de családi drámában verhetetlenek. Minden mozdulat, mondat, karakter pontosan a helyén van, és mindet "elhiszem".

 
Toncsi   2018. 09. 08.

1

Hogyan éljünk túl egy vacsorát, amin a családi béke kedvéért illene "viselkedni" és elviselni a többieket? Erre a teljesen életszerű helyzetre épül a film. Szerintem úgy tökéletes, ahogy van, szinte minden lehetséges karakter megjelenik benne, és kif... több»

 
trinagl   2019. 12. 20.

0

Nagyon szurkoltam ennek a filmnek, mivel egyből beszippantott a hangulata, de hiába vártam, hogy történjen már valaki, egyszerűen az egész egy üresjárat. Vagy lemaradtam volna valamiről? Mert én szerintem ez az egyik legnagyobb gond a filmmel: hogy átgondolatlan.

 
fijass   2019. 12. 19.

0

Jó hangulatú vígjáték, ez kétségtelen, de sajnos annyira sokat látott történet ez, és annyiszor látott poénokat puffogtatnak el. Nem mondom, hogy végig unatkoztam volna, de ennyi, nem több.

 
JamesBont   2018. 09. 20.

0

Bár a Családi karácsony vígjáték, nem kevés keserédes felhang vegyül bele. Kicsit olyan, mintha meg akarná mutatni a túlhájpolt karácsony valódi oldalát, mert lássuk be, sokan vagyunk úgy ezzel az ünneppel, hogy a a szeretet jegyében műmosollyal üljü... több»

A film összbevétele 14 636 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 9 655 957 forintot termelt.

 

A torontói világpremier után a filmet olyan rangos filmes seregszemléken is bemutatták, mint a Londoni Filmfesztivál, Les Arcs European Film Festival és a Hamburg Filmest.

(hp)
 

A Családi karácsony Paprika Steen első olyan rendezése, melynek ő játssza a főszerepét is.

(hp)
 

Paprika Steen elsősorban színésznőként szerzett hírnevet, azonban rendezőként is kipróbálta magát. A Családi karácsony a harmadik egészestés rendezése.

(hp)
 

A rendezőnő, Paprika Steen tizenegy év után ezzel a filmmel tért vissza a direktori székbe.

(hp)
 

A filmet a 2018-as Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták.

(hp)
 
A halál és a fogantatás, az élet végének és kezdetének súlya és felelőssége teszi a vígjátékot komoly drámává. több»