Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
Videók
 
TribeBubu   2018. 07. 31.

legújabb vélemény

Látván ezt a filmet remélem, ez a fajta nyugati mentalitás nem fogja megfertőzni Európát. Nem tudom, a megjelenése óta változott-e bármilyen irányban a helyzet, de miközben néztem, az volt az érzésem, hogy a következő lépés az, hogy törvénybe iktatjá... több»

 
rainman   2016. 08. 25.

Erőteljesen érződik, hogy amerikai dokumentumfilm, hatásvadász megvalósításokkal, tonnányi összeesküvéselmélettel, ámde ha csak a fele is igaz, amit a filmben említettek, régen rossz nekünk! Gigacégek kezében az életünk, félelmetes. Nagyszerű tényfeltáró film!


 
VenuszProjekt   2015. 05. 27.

Engem ez a film - vegán életmódom miatt - leginkább ott érintett meg, ahol az állattartás volt a téma. Persze számomra ugyanúgy fontos a környezet védelme is, mint az állatoké, és ez is egy fontos szempont egy vegán ember életében. A film megnézése u... több»

A film összbevétele 4 417 124 dollár volt (imdb.com).

 

A film 4 és fél millió dollárt hozott a konyhára, a kritikusoktól pedig pozitív kritikákat kapott.

(Mavil)
 

A filmhez készült egy nagy promóciós kampány, kiadtak egy könyvet is ugyanilyen címmel, a Stonyfield Farm pedig 10 millió pohárnyi készítményének zárófóliáján reklámozta az alkotást.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.