Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
64%

Egy humorista élete (2019)

En komikers uppväxt
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
ofszet   2020. 10. 15.

legújabb vélemény

0

Igazán megható történet az útkeresésről és a felnövésről, ami egyszerre enged bepillantást a felnőttkor és a gyerekkor kihívásaiba. Szép film, ami nyomot hagy a nézőben, bennem legalábbis mindenképp.

 
panhnedy   2020. 10. 14.

0

Loke Hellberg (remélem, jól írom le a nevét) egészen kiemelkedő volt. Ilyen fiatal kora ellenére minden mozdulatát, gesztusát, szavát elhittem, le a kalappal a srác előtt, sok van még benne szerintem, kíváncsi vagyok, hogyan alakul majd a sorsa. Ami ... több»


 
doktorfaust   2020. 10. 13.

0

Az utóbbi évek egyik legjobb coming of age története az Egy humorista élete, vagyis mondjuk úgy, hogy azon kevesek közül, amiket itthon is bemutatnak. Eredeti nyelven láttam, nem tudom, hogy itthon felirattal vagy szinkronnal mutatják-e be, de én egyébként is eredeti hang párti vagyok.

Galéria (14)

Loke Hellberg
Loke Hellberg
Loke Hellberg
Loke Hellberg
Loke Hellberg
Loke Hellberg
Loke Hellberg

Videók (2)

 

A film alapjául szolgáló könyv témájára, az iskolai zaklatás jelenségére való figyelemfelhívásként a Svéd Kiadók Egyesülete 2000. április 13-án minden nyolcadikos diáknak ingyen adományozott egy példányt Jonas Gardell regényéből.

(hp)
 

Ez a film a mindössze 30 éves Rojda Sekersöz második egészestés filmje, egyben második regényadaptációja. Előző alkotása, a 2017-es Dröm vidare Martin Bengtsson könyvét dolgozta fel.

(hp)
 

A Stefant alakító Jakob Eklund az 1992-es tévésorozatban is ugyanezt a karaktert játszotta.

(hp)
 

A történetet azonos címmel egy 1992-es svéd minisorozatban is feldolgozták.

(hp)
 

A film Jonas Gardell azonos című regényének adaptációja.

(hp)
 
...valamiféle csoda folytán mégis működik film. De mi lett volna, ha úgy igazából tényleg makulátlanul összerakták volna? több»