Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Álhíres (2021)

Fake Famous
Filmadatlap
 
2
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
2
Videók

Galéria (3)

Videók (2)

 
harnas1207   2022. 07. 03.

legújabb vélemény

0

Adott egy dokumentumfilm, ami hatalmas dobpergés mellett akar bemutatni egy olyan szánalmas jelenséget, mely már 15 éve a mindennapjaink része. Újat nem tud mutatni, ellenben akaratán kívül még reklámozza, és élteti is ezt a kultúrát.

 
papaja   2021. 02. 03.

0

Ez a film arra van, hogy rádöbbenjünk dolgokra, jókat vitatkozzunk rajtuk, és közben azért nevessünk is. Mert ezt komolyan venni nagyon nem szabad.

 
Kornél   2021. 02. 04.

0

Ezt a sorozatot szerintem iskolákban kéne vetíteni elrettentésként, mert szerintem a mai fiatalok is vannak olyan értelmesek, hogy megértsék: ez az egész borzasztó.

 
ringololol   2021. 02. 02.

0

Furcsa film. Egy nagyon felszínes témát boncolgat, amivel nagyon mélyre lehetne menni, de pont ott rontja el, hogy csak a felszínen marad. Kár érte.

 
Napjaink meghatározó és szinte kikerülhetetlen jelenségeivé váltak az influenszerek. Gyerekek, fiatalok karriervágya lett az online világban befolyásos, vásárlást ösztönző véleményvezérré válni. Nick Bilton és csapata az Álhíres című dokumentumfilmben egy kísérlet keretein belül próbálta meg körüljárni a jelenség visszásságait. Legfőbb kérdésük az volt, hogy vajon a kiválasztott személyek pusztán a celebség színlelésével képesek-e elérni a sokak által vágyott „hírnevet”, ezzel együtt az influenszerlét egyik csúcsának számító ingyen nyaralást. több»