75% 66 szavazat
Forró rágógumi, avagy ilyen az eszkimó citrom

Forró rágógumi, avagy ilyen az eszkimó citrom

Eskimo Limon
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
26
Szereplők (26)
2
Képek (2)
Videók
Érdekességek
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Benji, Bobby és Huey, a három 17 éves kamasz, bimbódzó férfiasságuk hajnalán mi mással foglalkozhatna, tulajdonképpen a nap 24 órájában, mint a szexszel és a köré csoportosuló megannyi kérdéssel. Bobby-nak azonban sokkal nagyobb sikere van a gyengébbik nemnél,… Több


Ország: Izrael
Premier: 1978
Több
 
2022.09.06 Filmbarát73

legújabb vélemény

Ennek a sorozatnak majdnem az összes része bejön. Időközönként vissza is nézem, mert még mindig tök vicces, és a zenei összeállítás is fenomenális! Sajnos már ilyen filmeket nem készítenek!

0
 
2022.03.10 JRD

Központban a szex...

A 80-as évek Magyarországának nagy titkos kedvence volt ez a film. Természetesen senki nem nézte, mégis mindenki tudta, ha azt mondtad, hogy Forró rágógumi. Kicsit talán az Amerikai pite elődje volt, csak épp izraeli változatban. Kamaszok mindennapos gondolatait, gondjait mutatja be a film. Ami pedig nem más, mint éledező szexuális érdeklődésük. Minden nap. MInden napszakban. Minden pillanatban. És igaz, hogy akit a f@rka visz, az bizony bajba kerül előbb vagy utóbb. Kalamajka sorozat, melyen nagyokat lehet röhögni...és persze pikáns jelenetek. Nézd meg! Ne riasszon el, hogy mikor készült! Szóval skacok, csajok filmre fel és jó szórakozást!

3