Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Hatlövetű kegyelem (2015)

Forsaken
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Kiefer Sutherland
Demi Moore
Donald Sutherland
Demi Moore
Donald Sutherland
Kiefer Sutherland
Demi Moore
Brian Cox
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Donald Sutherland

Videók (3)

 
uniterra   2021. 05. 28.

legújabb vélemény

0

Westernben nagyon újat nem lehet nyújtani. Már minden megvolt, ami ehhez a meséhez kell. Inkább a megoldást néztem, ami ugyan szokványos, de volt benne dráma. Aki szereti ezt a zsánert, az úgysem fogja megunni. Jól összerakott mozinak tartom.

 
HercegPeter   2018. 06. 04.

0

Tetszett is, meg nem is. Adott egy jó szereplőgárda, akik jól is teljesítenek és adott az agyonismételt vadnyugati történet. A film a végéig csak lassan folydogál, nem sok említésre érdemes jelenetet tartalmaz. A végén van egy jó kis "westernes" lövöldözés és ennyi. Egyszernézős, a western rajongóknak biztos tetszeni fog.

 
D. Wolfe   2016. 06. 12.

0

Kellemes meglepetés számomra ez a film. Gyorsan elpörgött vele az idő, holott kimondott akciót csak a végén kapunk. Addig sokkal több hangsúlyt kapnak a szereplők és a köztük lévő kapcsolatok, de ez a húzás véleményem szerint kifejezetten jól működöt... több»

 
Megamovie   2018. 08. 02.

0

Nem rossz film egész jól össze van rakva. De aki westernre vágyik az ne nézze meg mert nem sok westernes elem van benne,egyedül csak annyi, hogy érkezik egy idegen a városba, akitől meg kell védeni a várost, de amúgy agyatlan lövöldözés és mindegy lett volna sztori szempontjából hol játszódik.

 
Marcsitesója   2017. 06. 14.

0

A film cselekménye semmit újat nem mutat, még vadnyugati adoptációban is láthattunk hasonlót. A végkifejlet és a teljes történet mindezek alapján az első 5 percben megjósolható, K. Sutherland játéka számomra unalmas és kiszámítható. A párbeszédek szí... több»