Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
56%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
3
Videók
Forsaken
 
Megamovie   2018. 08. 02.

legújabb vélemény

Nem rossz film egész jól össze van rakva. De aki westernre vágyik az ne nézze meg mert nem sok westernes elem van benne,egyedül csak annyi, hogy érkezik egy idegen a városba, akitől meg kell védeni a várost, de amúgy agyatlan lövöldözés és mindegy lett volna sztori szempontjából hol játszódik.

 
HercegPeter   2018. 06. 04.

Tetszett is, meg nem is. Adott egy jó szereplőgárda, akik jól is teljesítenek és adott az agyonismételt vadnyugati történet. A film a végéig csak lassan folydogál, nem sok említésre érdemes jelenetet tartalmaz. A végén van egy jó kis "westernes" lövöldözés és ennyi. Egyszernézős, a western rajongóknak biztos tetszeni fog.


 
D. Wolfe   2016. 06. 12.

Kellemes meglepetés számomra ez a film. Gyorsan elpörgött vele az idő, holott kimondott akciót csak a végén kapunk. Addig sokkal több hangsúlyt kapnak a szereplők és a köztük lévő kapcsolatok, de ez a húzás véleményem szerint kifejezetten jól működöt... több»

 
Marcsitesója   2017. 06. 14.

A film cselekménye semmit újat nem mutat, még vadnyugati adoptációban is láthattunk hasonlót. A végkifejlet és a teljes történet mindezek alapján az első 5 percben megjósolható, K. Sutherland játéka számomra unalmas és kiszámítható. A párbeszédek szí... több»

Kiefer Sutherland
Demi Moore
Donald Sutherland
Demi Moore
Donald Sutherland
Kiefer Sutherland
Demi Moore
Brian Cox
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
Donald Sutherland
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.