27% 69 szavazat
Szellemcápa

Szellemcápa

Ghost Shark
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
30
Szereplők (30)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Két helybelinek szembe kell szállnia egy szellemcápával, mely képes földön és vízen is vadászni.

(dulkap)

Rendező: Griff Furst
Író: Griff Furst
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2013.08.22.
 
2019.05.28 MP170506

legújabb vélemény

Kezdem sajnálni már szegény cápákat, hogy róluk még nem sikerült egy normális filmet készíteni (persze az örök klasszikus CÁPA, azért nézhető)... Egy szóval véleményezni lehet ezt a filmet: SZÖRNYŰ!!! Sajnos minden tekintetben... Miért kell ilyen filmekre pénzt áldozni?!

0
 
2015.03.01 dulkap

Nyilván nem vártam sokat a filmtől, de ennél kicsit többet azért. Vannak benne jobb részek, de inkább nagyon rosszak. Viszont a javára írandó, hogy a műfaján belül, nem is akar többnek látszani.

0
 
2016.04.25 gazsika1978

Ez a film egyszerűen szörnyű, sírni tudnék ha már csak rá gondolok.Jó nagyokat kellett pislognom, h tényleg a vödörbe húzta le a tyúkokat, hát tényleg. Nem tudom kinek a fejéből pattant ki az ötlet s erőszakolta vászonra, de kár volt. Hihetetlen gagyi ez a film.

1
 
2015.03.07 Rózsa

Jó kis horror film hát nem mondom, hogy nem féltem. Meg sem mozdultam a film közben! Egyébként nézhető, de az ijesztegetős horrorok között messze elmarad a klasszikusoktól!

1
 
2019.03.03 BoBamburg

I have a szellem,I have an shark...GHOSTSHARK

Nem egy sharknado vagy egy Sharktopus, de mindenképpen említésre méltó darabja a cápás trashfilmeknek. És zsákbamacskát sem árul, pont azt nyújtja, amiről a címe is árulkodik: Egy szellemcápát ( na meg bikinis csajokat, olcsó CGI trükköket és rengeteg mindfuck pillanatot és vérengzést). Aki helyén tudja kezelni a dolgokat, azoknak elég masszív szórakozásba lesz részük, mert akárhogy is nézzük, ez a film bizony egy igazi bűnös élvezet. Na mondjuk pár sör nem árt mellé..

0