Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
48
Filmadatlap
 
23
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
2
Videók
 
paval   2015. 12. 16.

legújabb vélemény

A Glen vagy Glenda és a Kilences terv között hat év telt el, de már itt lehet érezni a rendező hamisíthatatlan stílusát. Egyszerűen az eszemet dobom el attól, hogy mi minden történik meg a filmben. És persze Lugosi Béla... Ez a bizarr film egészen utánozhatatlan élményt nyújt, de vigyázat, nem mindenkinek a gyomra fogja szó nélkül bevenni.

 
vitto   2014. 11. 17.

Bevallom őszinté, hogy én nem brtam végignézni ezt a filmet. Ed Woodból nekem elég volt egy film, amit mindenki ismer, természetesen a Kilences tervről van szó. De ez a Glen vagy Glenda nekem valahogy egyáltalán nem állt össze, persze lehet, hogy bennem van a hiba...


 
duhaj   2014. 10. 27.

Ed Wood egy nem hétköznapi filmrendező volt. Rezzenéstelen komolysággal rendezett meg egy ilyen (már bocsánat) ostobaságot. Én például rengeteget tudtam nevetni ezen a filmen, de kell hozzá a hangulat és a társaság, akárcsak Ed Wood többi filmjéhez. Szerintem.

 

Az Egyesült Államokban elég limitált bemutatót kapott a film és csak néhány külföldi országban mutatták be (pl. Argentina, Kína, Belgium, Franciaország).

(dulkap)
 

Dolores Fuller és Edward D. Wood Jr. a film forgatásának idejében egy párt alkottak.

(dulkap)
 

Az egyetlen olyan film, amit Edward D. Wood Jr. rendezett, de nem ő volt a producere.

(dulkap)
 

David Lynch egyik kedvenc filmje.

(dulkap)
 

Mindössze négy napig tartott a forgatás Los Angelesben.

(dulkap)
 

Egy 2004-es listán minden idők 50. legrosszabb filmje.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.