69% 36 szavazat
Isten kedvenc idiótája

Isten kedvenc idiótája

God's Favorite Idiot
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
4
Képek (4)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Egy telefonos tanácsadó akaratlanul Isten hírvivőjévé válik, amikor belécsap a villám és meglátogatja Gábriel arkangyal, aki figyelmezteti a közelgő apokalipszisre.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Ben Falcone, Melissa McCarthy
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022 | Netflix (2022.06.15.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Ben Falcone
Melissa McCarthy
Ben Falcone
Ben Falcone
Melissa McCarthy
 
2022.11.10 Török389133

legújabb vélemény

Az első két részben még volt 1-2 poén, utána viszont már semmi.

0
 
2022.06.16 JRD

Igazából 3,5*

Bevallom, nem tudom, hogy milyennek is minősítsem ezt a sorozatot. Imádom McCarthyt, így kiváncsian vetettem bele maga a sorozatba. Azonban a kezdeti lelkesedés alábbhagyott. Hiába voltak McCarthy pillanatok valahogy egy bugyuta sztorit hoztak össze, melyben a húzónév lett az övé. Természetesen jópofa, hogy a történet alappillére az Isten és az Ördög harca és az is, hogy egy átlagos ember válik Isten "harcosává". Az pedig pláne, hogy fröcsög a hülyeség...de többet vártam. Mégis érdemes végig nézni, (ha másért nem hát McCarthy szövegéért). De mindenkinek más az ízlése, tehát nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

2
 
2022.02.24 Stiff

Nem láttam gyakran Melissa McCarthy-t vígjátéksorozatokban, szóval úgy voltam vele, megnézem. Viccesnek vicces és a két főszereplőn látszik, hogy jól érzik magukat, illetve jó köztük az összjáték - persze a valóságban is egy párt alkotnak.

0
 
2022.06.15 Mobee

Teljesen ártalmatlan vígjátéksorozat, néhányszor megmosolyogtam, felnevettem, de semmi több. Megéri vetni rá egy pillantást, egyáltalán nem rossz.

0