Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
61%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
28
Vélemények
76
Képek
16
Videók

Filmkritika: Ave, Cézár! (2016)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Az Ave, Cézár! egy furcsa hibrid: egyszerre próbál szatirikus lenni Hollywooddal szemben, és mégis szobrot állít neki. 7,5/10 több»
 
Ha nem az alkotók kaliberéhez, hanem a kortárs vígjátékok színvonalához mérem, akkor én is csak azt tudom mondani, hogy minőség munka. 7/10 több»
 
Egészen szórakoztató, időnként frappáns szövegekkel, és pont elég rövid ahhoz, hogy még ne legyen unalmas. De sajnos nem lesz egy újabb Nem vénnek való vidék vagy Fargo. 7/10 több»
 
A megengedő konklúzió a hollywoodi szórakoztatás alig ironikus felmagasztalása, ami csak azért csúszik kicsit félre, mert az Ave, Cézár! nem szórakoztat olyan zseniálisan, ahogy azt Coenéktől megszokhattuk. 70/100 több»
 
Némi humor, némi karikatúra és egyre halványodó önmaguk önkritikus felmutatása a Coen fivérek új, Berlinálén bemutatott filmjében. Az Ave, Cézár! szinte egy film. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA. több»
 
Mármint nem tőlem, de nagyon egyetértek. A Coen-fivérek az álomgyár nagytesói: halálra cikizik, de ha valaki bántani akarja, elsőként kell védelmére. Ave, Cézár, kritika. több»
 
A régi Hollywood iránt érdeklődők és annak rajongói pedig bőven találhatnak szemezgetnivalót ebben a bő másfél órás mókázásban. 75/100
 
Azzal együtt, hogy a hollywoodi aranykor napi praxisának árnyoldalait is felfedi, minden eddiginél kultikusabbá emeli, valójában az égbe meneszti a legendás álomgyárat. Nem más ez, mint egy alapjában rokonszenves (ön)dicsőítő (ön)paródia. több»
 
Az Ave, Cézár! nem törekszik többre annál, minthogy könnyed, humoros szórakoztatást nyújtson, így aki erre vágyik, mindenképp jó választás lehet. több»