44% 30 szavazat
Halálos talány

Halálos talány

Conundrum
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
1
Képek (1)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy rendőrségi eset riasztó fordulatot vesz, amikor Rose Ekberg nyomozó (Marg Helgenberger) és partnere (Michael Biehn), akik éppen egy vietnámi bűnszervezetet akarnak leleplezni, amikor az események éles fordulatot véve, őket éri tragédia: a partner várandós feleségét brutálisan meggyilkolják. De semmi sem az, aminek látszik ebben a vérfagyasztó krimiben. Kiderül, hogy Ekbergnek titokban viszonya volt partnerével, úgy tűnik, meg is van az indíték és a bizonyítékok, melyek Ekberget teszik gyanúsítottá partnere feleségének meggyilkolásában.

Rendező: Douglas Barr
Író: Douglas Barr
Zene: Mark Snow
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1996.03.03.
Marg Helgenberger
Michael Biehn
 
2019.02.21 indingo

legújabb vélemény

Azon tűnődtem hol siklott ki a történet, elindul egy szálon aztán egy hiteltelen történet lesz belőle, mivel túl sok mindent szerettek volna belepakolni és ettől elvesztette az értelmét.

0
 
2016.12.28 pav

Nagyon szerettem volna jót írni erről a filmről, de egyértelműen a felesleges "szerelmi" szálra van kiélezve a sztori, semmint a krimi műfajára, egyszóval az egész egy nagy blöff. Nagyon sajnálom, ha ezzel bárkit megbántok, de szerintem ez egy simán kihagyható film.

0
 
2018.03.08 dosty

Nem kifejezetten vagyok elájulva ettől a filmtől. Az egész szörnyen sablonos és klisés. A karakterek gyakorlatilag papírmasék, akik egyszerű dialógusokban kommunikálnak. Nagyon gyenge és felejthető.

0