Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Félidő (2022)

Halftime
Filmadatlap
 
8
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Videók (1)

 
Gábor390920   2022. 07. 23.

legújabb vélemény

0
Félidőn innen és túl

Honnan indult Jennifer Lopez, napjaink egyik legsikeresebb énekes-színésznője? Többek között erre is választ kapunk a Netflix dokumentumfilmjéből, amelyben inkább a 2020-as Super Bowl Halftime show-jára fektették a legtöbb figyelmet. Fókuszba helyezték még a Wall Street pillangói című filmjét is, amelyben valóban hatalmasat játszott, viszont a fontosabb filmes díjak elkerülték őt. Jennifer Lopez a nagybetűs NŐ! Ez tagadhatatlan. Miken ment keresztül, amíg eljutott a sikerekig, mik azok a tényezők, amelyek gátolták őt, és mennyire kemény munka minden nap hajtania magát, hogy a legjobbat nyújtsa énekesnőként, táncosként, színésznőként és anyaként.

 
dandelion1983   2022. 07. 18.

0

Az elején jól indul, bíztam benne, hogy a filmből jobban megismerhetjük Jennifer Lopez életét, de nem így történt. A második fele már nem igazán tudott lekötni, számomra érdektelenné vált. Az egész film üzenete az, hogy csak hinni kell magadban, és m... több»

 
Buffy   2022. 06. 14.

0

Egy egész Netflix-dokumentumfilmet készített egy előadásról, amelyben leégett. Tök gáz. Meg kellene tanulnia egy kis alázatot...

 
ofszet   2022. 06. 08.

0

Ha eddig nem voltál rajongó, a végén az leszel. Tényleg láthatod, hogy a média mennyire szörnyű volt és bizonyos mértékig még mindig az a művészekkel. Jlo megmutatja, hogyan kezelt mindent méltósággal az évek során, és továbbra is hajtotta magát, hogy bebizonyítsa, megérdemli, hogy ott legyen, ahol most van.