Steven Spielberg nagyszerű rendező, sok műfajban kipróbálta magát, ott volt az első sikere a Cápa, majd jött ez, aztán az Indiana Filmek, az E.T., a Jurassic Park, majd a politikai és háborús drámák. Mindegyik filmje más, de sokuk scifit erősíti és s... Teljes kritika
Annak ellenére, hogy régi film, egy igazi klasszikusnak mondanám. Ma nézve is egyedülálló élményt nyújt, szórakoztat, igazi klasszikus. Látványra sem rossz, összetett film.
Számomra ez a film mindig különleges marad. Szívesen nézem meg újra és újra, leköt és érdeklődéssel tölt el. Igazi klasszikus, időtálló sci-fi karakteres szereplőkkel.
Steven Spielberg a Harmadik típusú találkozások esetében is nagyon kitett magáért és egy hiteles és érdekes, fantasztikus filmet hozott létre amit legalább egyszer látni kell!
Untatott szó szerint, nem voltam igazából sose ezeknek a filmeknek a híve, de ez konkrétan elaltatott. Nagy nehezen sikerült egyszer végig nézni, de nem okozott nagy meglepődést. Csalódás volt ez a film. Nem ajánlom.
A klasszikus alapfilm, érdekes a sztori. Annak ellenére, hogy lassan 40 éves, időtálló, szórakoztató, leköti az embert.