Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Heartland (2007-2019)

Heartland
Filmadatlap
 
81
Szereplők
3
Vélemények
200
Képek
Videók

Galéria (200)

 
dandelion1983   2022. 03. 08.

legújabb vélemény

0

Cuki, szívet melengető családi sorozat, amolyan McLeod lányai kanadai kivitelben. Mentes mindenfajta intrikától, cselszövéstől, nemes a maga egyszerűségében. Nagy mélységekre nem szabad várni, de egy könnyed szórakozásnak tökéletes.

 
jfruzsi97   2020. 10. 01.

0

Nagyon szeretem. Nagyon jó az alap téma, fizikailag és mentálisan sérült lovakat hoz helyre a főszereplő, természetes módokkal. Kihívásokkal néz szembe, több szereplő is. Érdekes, leülős kis családi sorozatnak is lehet mondani. Na meg a környezetről ... több»

 
Gigi   2017. 01. 15.

0

Nálam ez tipikusan háttérzajként nézhető sorozat. Annyira nem tud lekötni, hogy kizárólag csak ezt nézzem, kell mellé egy másik tevékenység, vasalás, pakolászás, stb. Erre a célra tökéletes, de ennél jobban sajnos nem tud lekötni.

 

Néhány Heartland-színész egyben rendező is. Michelle Morgan (Lou Fleming) és Chris Potter (Tim Fleming) is rendezte a sorozat epizódjait. A 14. évad 9. epizódja, a „Find Me in the Dark” Michelle rendezői debütálása. Chris Potter eddig 23 epizódot rendezett, amelyek közül néhány a rajongók kedvence!

(jfruzsi97)
 

A Heartland sorozatot egy valódi tanyán, Kanadában, az Alberta állambeli Millarville-ben forgatták. A stúdiófelvételeket a tőle nem messze található Calgary-ben vették fel. Heartlandnek négy fő forgatási helyszíne volt. A Millarville-i istálló és tanya, a Dude Ranch-en, amely a Heartland Ranch és a High River közelében található. A High River a Hudson szerepét tölti be a sorozatban, a parton található a Maggie's Diner. A tanyán vagy az állatorvosi klinikán zajló belső jeleneteket a Calgary stúdióban forgatták.

(jfruzsi97)
 

A Heartland jelenleg (2020) a leghosszabb ideje futó dráma a kanadai televízió történetében.

(jfruzsi97)
 

A könyvben Lou teljes neve Louise Fleming. A sorozatban a teljes neve Samantha Louise Fleming.

(rbernadett)
 

A film Lauren Brooke azonos című könyvsorozata alapján készült.

(rbernadett)