Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64
Filmadatlap
 
33
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Heyy Babyy
 
e-batta   2017. 02. 09.
Három férfi, meg egy bébi indiai módra

Nagy kedvencem ez a film, nem is tudom miért. Talán mert a fiúk nem viszik túlzásba a ripacskodást, az idióta jeleneteknek van funkciója, és talán mert nekem jobban bejött, mint az eredeti amerikai változat (Három férfi, meg egy bébi). Az alapszituáció ugyanaz, három boldog agglegény éli világát Sidney elegánsabb részén, hangulatos tetőteraszos lakásban, nem lépnek egymás tyúkszemére, és minden este más babával fekszenek le. Egy napon azonban egy mózeskosárnyi baj szakad a nyakukba, akit etetni kell, pelenkáztatni, fürdetni, altatni és szórakoztatni. A gigantikus viccfaktor adott, ki is használják rendesen, amit a három pasi művel etetés címén (Holi-ünnepre inkább hasonlít), az már önmagában... több»

 
PinkPetra   2016. 06. 14.

A Három férfi és egy bébi bollywoodi kiadása... Olyan kis egyszer megnézős :)

A film összbevétele 1 207 620 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Shahrukh Khannak ajánlották fel a főszerepet, de egyeztetési problémák miatt elutasította (egy apró jelenetet azért elvállalt).

(e-batta)
 

A Maroon 5 This Love című dala volt az aláfestő zene a Heyy Babyy trailerének.

(e-batta)
 

Sajid Khan megkereste Himanshu Malik színész/producert, hogy az ő lányát szerepeltesse a filmben, de Himanshu visszautasította az ötletet.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.