Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64
Filmadatlap
 
33
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Heyy Babyy
 
e-batta   2017. 02. 09.

legújabb vélemény

Három férfi, meg egy bébi indiai módra

Nagy kedvencem ez a film, nem is tudom miért. Talán mert a fiúk nem viszik túlzásba a ripacskodást, az idióta jeleneteknek van funkciója, és talán mert nekem jobban bejött, mint az eredeti amerikai változat (Három férfi, meg egy bébi). Az alapszituáció ugyanaz, három boldog agglegény éli világát Sidney elegánsabb részén, hangulatos tetőteraszos lakásban, nem lépnek egymás tyúkszemére, és minden este más babával fekszenek le. Egy napon azonban egy mózeskosárnyi baj szakad a nyakukba, akit etetni kell, pelenkáztatni, fürdetni, altatni és szórakoztatni. A gigantikus viccfaktor adott, ki is használják rendesen, amit a három pasi művel etetés címén (Holi-ünnepre inkább hasonlít), az már önmagában nevetésre sarkall. Végső kétségbeesésükben megpróbálják megtalálni az anyát, hátha így rájönnek ki az apa, de hiába a csaknem pontos (és kilométer hosszú) listák ellenőrzése, nem jutnak előrébb. A bajforrás pedig csak tovább tetézi gondjaikat, hamarosan ketten is munkanélküliek lesznek (harmadik társuk csak azért nem, mert amúgy sem dolgozik), ezért úgy döntenek, megszabadulnak a nem várt tehertől. Ahol meglehetősen sokkoló képeket is láthatunk, engem mondjuk simán szíven ütött, elképesztően jól fényképezték, bár tényleg durvára sikeredett. A legszebb jelenetek egyike, amikor rájönnek, hogy a baba nélkül már teljesen céltalan az életük, és a végső kétségbeesés állapotában igazán megindító s... több»

 
PinkPetra   2016. 06. 14.

A Három férfi és egy bébi bollywoodi kiadása... Olyan kis egyszer megnézős :)

A film összbevétele 1 207 620 dollár volt (imdb.com).

 

Eredetileg Shahrukh Khannak ajánlották fel a főszerepet, de egyeztetési problémák miatt elutasította (egy apró jelenetet azért elvállalt).

(e-batta)
 

A Maroon 5 This Love című dala volt az aláfestő zene a Heyy Babyy trailerének.

(e-batta)
 

Sajid Khan megkereste Himanshu Malik színész/producert, hogy az ő lányát szerepeltesse a filmben, de Himanshu visszautasította az ötletet.

(e-batta)
 

Ez volt a legelső bollywoodi film, amely már BluRay lemezen jelent meg HD minőségben.

(e-batta)
 

Az 1987-es Three Men and a Baby (Három férfi meg egy bébi) indiai változata, a bűnügyi szál kihagyásával.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.