Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
70

Mindenütt jó (1999)

Anywhere But Here
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
csenge   2016. 01. 09.

legújabb vélemény

Susan Sarandontól sokkal jobb alakításra számítottam volna, nem igazán tudta megragadni számomra a karaktere lényegét, ennek ellenére Natalie Portman remekel ebben a filmben. A történetről ugyan nem sok mindent lehet elmondani, bár nem egy sablonos sztori, ennek ellenére belefullad végül a klisékbe.

 
gennaddifix   2015. 08. 23.

Nagyon kellemes, jó humorú film, amit szerintem mindenkinek érdemes megnézni. Jó hangulata van és átérezhető atmoszférája. Ajánlom mindenkinek! :)


 
Phalanx   2015. 04. 21.

Engem nagyon megérintett ez a történet, főként azért is, mert ez egy elég komoly téma, mégis egy kicsit humoros köntösbe öltözteti, de ha az ember jobban belegondol, az ilyenfajta szülő-gyermek kapcsolat sokkal árnyaltabb a valóságban. Ez egy remek húzás volt a készítők részéről, így sokkal inkább átjött számomra az üzenete a filmnek.

Natalie Portman
Susan Sarandon
Wayne Wang
Natalie Portman
Susan Sarandon
Susan Sarandon
Natalie Portman
Natalie Portman
Susan Sarandon
Natalie Portman
Susan Sarandon

A film összbevétele 18 653 615 dollár volt (imdb.com).

 

A film azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Susan Sarandon azt mondta a producereknek, hogy csak akkor érdekli a film, ha Natalie Portman játszhatja a lányát.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.