Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
82%

Változó világ (1982)

Fast Times at Ridgemont High
Filmadatlap
 
15
Szereplők
7
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
sptt   2020. 06. 15.

legújabb vélemény

0
Az a piros bikini...

Egy átlagos középiskolai vígjáték a 80-as évekből. Illetve ez lenne, ha nem szerepelne benne Sean Penn, aki már 38 éve megmutatta, hogy egy őrült zseni, illetve Phoebe Cates szexi piros fürdőruhás jelenete, ami azóta klasszikussá vált, és azt kell mondani, hogy nem érdemtelenül... Szóval, így a végeredmény azért átlag felett van!

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 08. 29.

0

Egy jó kis film, amelyen keresztül betekinthetünk pár középiskolás mindennapjába. Egy olyan élethelyzet ez, amikor minden olyan gyorsan változik, közben pedig szeretnénk lépést tartani ezekkel a változásokkal, de ahogy a filmben is átjött, ez nem min... több»

 
dailyfilmsan   2018. 07. 13.

0

A film azt a bizonyos időszakot mutatja be amikor a tiniket elkezdi érdekelni a szex és onnantól minden csak akörül forog. A gimis színtés a siheder kamaszok és a jellemfejlesztő tanárok minden megvan egy jó kis vígjátékhoz. Tetszettek a poénjai és maga az atmoszféra is. Tipik film mégis kötelező 1x megnézni.

 
Syracuse   2018. 01. 03.

0

Egyszer mindenképp nézhető film, vígjátéknak sem utolsó. Bár érdekes és egyébként jellemző a jelenkorra is, hogy a 15 éves szűzlány néhány hónap alatt már abortuszon is átesik...

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

0

Ez a film erősen alul értékelt alkotás. Hibája talán annyi volt, hogy néhány helyen laposabb volt. Ezen felül viszont egy jól kidolgozott, szép grafikájú és még vicces film is lett.

 
irodalmialkotas   2016. 05. 05.

0

Legjobb tini film, ami nem erotikáról szól végre! Szuper!

 
kórica   2016. 01. 28.

0

Ez a film az egyik legélethűbb tini film, amit eddig láttam. Jól mutatja be az amerikai fiatalok életét az iskolában és azon kívül is. Persze több tanulság is levonható a fimből. Mindenkinek bátran merem ajánlani.

A film összbevétele 27 092 880 dollár volt (imdb.com).

 

A film rajta van, az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, listán.

(Norbi)
 

Az Universal Pictures stúdió 50. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film egy pontján Linda arról beszél, hogy az idősebb pasikat kedveli. Phoebe Cates (Linda megformálója) később Kevin Kline-nal házasodott össze, aki 15 évvel idősebb, mint ő.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben lévő gimnázium helyszínéül egy Van Nuys-i (Kalifornia állam) középiskola szolgált.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmhez nem készült eredeti filmzene, az Universal Stúdió archívumából válogatták a dalokat hozzá.

(ArpiHajdu és Réci)