Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Aranyoskám (1982)

Tootsie
Filmadatlap
 
32
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Jessica Lange
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Jessica Lange
Dustin Hoffman

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

legújabb vélemény

0

Untatott,és a humoros részek sem kötöttek le igazán.Na de hát a kisujjunk sem egyforma.Gyengének értékelem,Murray nekem megint harmatos volt,és itt Hoffmann sem tudta megmenteni ezt a humortalan vígjátékot.Szigorúan két csillag.

 
Deku   2017. 12. 10.

0

Kikészített ez az unott rossz és gyenge film. A látványra nem volt panasz de ezen kívül minden rossz. Igazán gyenge alakítás volt ez a szereplőktől is és így nem jött át a film.

 
sptt   2020. 06. 27.

0

Azon kevés filmek egyike, amit már többször megnéztem, legalább ötször, 2-3 évente, de nem unom. Dustin Hoffman zseniális, de a többiek is jót játszanak, az a jelenet pedig, amikor Hoffman leveszi a parókát és végigveszik a főszereplők reakcióját - f... több»

 
Ghotik   2016. 10. 03.

0

Igazán jó, időtálló klasszikus vígjáték, aminek a humora is nagyon jó. Szórakoztató, jó kikapcsolódást nyújtó film karakteres, jól alakító színészekkel. A sztorija ötletes.

 
[email protected]   2015. 11. 11.

0

Időtálló klasszikus film eredeti humorral és profi színészi alakítással. D.Hoffmann Nagyon jól szerepel benne nem csalódtam. Akár többször is nézhető szórakoztató film.

 
FarZoo   2015. 06. 25.

0

Nekem ez a film unalmas volt sokak véleményével ellentétben. Nem igazán értettem a valódi mondanivalóját. Voltak benne szórakoztató, nevettető részek, ami azonban szerintem kevés.

 
vyctoria79   2019. 02. 06.

0

Az egyik legkedvesebb film amit valaha láttam. Hoffman remekül hozza a női szerepet, imádtam benne. Könnyed, kellemes humorú vígjáték egy kis romantikus szállal.

A film összbevétele 177 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Minden kétséget kizáróan ez a film teljes joggal szerepelhet az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz filmkatalógusba.

(Norbi)
 

A filmet három éves késéssel, 1985-ben mutatták be Magyarországon.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Dustin Hoffman még korábbi színésztársát, Jon Voightot is át tudta verni: egyszer, amikor Voight épp egy étteremben volt, Hoffman odament hozzá nőnek öltözve, s Voight végig azt hitte róla, hogy egy rajongója.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bill Murray a legtöbb sorát improvizálta a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jessica Lange-et az ügynöke vette rá, hogy szerepeljen a filmben. Az ügynök azzal győzte meg a színésznőt, hogy a sok drámai szerep után szüksége van egy vígjátékra is.

(ArpiHajdu és Réci)