Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
2
Videók
Aranyoskám
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
vyctoria79   2019. 02. 06.

legújabb vélemény

Az egyik legkedvesebb film amit valaha láttam. Hoffman remekül hozza a női szerepet, imádtam benne. Könnyed, kellemes humorú vígjáték egy kis romantikus szállal.

 
Deku   2017. 12. 10.

Kikészített ez az unott rossz és gyenge film. A látványra nem volt panasz de ezen kívül minden rossz. Igazán gyenge alakítás volt ez a szereplőktől is és így nem jött át a film.


 
Ghotik   2016. 10. 03.

Igazán jó, időtálló klasszikus vígjáték, aminek a humora is nagyon jó. Szórakoztató, jó kikapcsolódást nyújtó film karakteres, jól alakító színészekkel. A sztorija ötletes.

 
FarZoo   2015. 06. 25.

Nekem ez a film unalmas volt sokak véleményével ellentétben. Nem igazán értettem a valódi mondanivalóját. Voltak benne szórakoztató, nevettető részek, ami azonban szerintem kevés.

 
vargaeszter82@freemail.hu   2015. 11. 11.

Időtálló klasszikus film eredeti humorral és profi színészi alakítással. D.Hoffmann Nagyon jól szerepel benne nem csalódtam. Akár többször is nézhető szórakoztató film.

Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Jessica Lange
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Jessica Lange
Dustin Hoffman

A film összbevétele 177 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Minden kétséget kizáróan ez a film teljes joggal szerepelhet az 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz filmkatalógusba.

(Norbi)
 

A filmet három éves késéssel, 1985-ben mutatták be Magyarországon.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Dustin Hoffman még korábbi színésztársát, Jon Voightot is át tudta verni: egyszer, amikor Voight épp egy étteremben volt, Hoffman odament hozzá nőnek öltözve, s Voight végig azt hitte róla, hogy egy rajongója.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.