Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
hszpp   2017. 02. 05.

Egyik főszereplő sem nagy kedvencem, mégis elnyerte a tetszésemet ez a film. Nem túl csöpögős,de azert boven benne van a romantikus témában. Aranyos története van, a betarcsazos internet pedig nagyon jo emlékeket keltett bennem:)

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Nem vagyok oda a romantikus filmekért, de ez leköt engem, és többször is megtudtam nézni. Tom Hanks és Meg Ryan nagyszerű párost alakít.


 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Remek kis film, kellemesen el lehet rajta nosztalgiázni. :) Igaz, hogy ez csak egy tipikus szerelmi történet, de Meg Ryan bája igazán megfűszerezi. Ehhez hozzájön még az egyre többek által visszakívánt kilencvenes évek megkapó hangulata, és íme, ennyi már bőven elég is ahhoz, hogy kellemesen töltsük el az estét a film - és esetleg egy randipartner vagy társ - társaságában. Azért említésre méltó még a film kapcsán a Cranberries együttes is, melynek felcsendül a Dreams című száma. :)

 
Akodako   2015. 06. 16.

Klasszikus, többször nézhető film, ismert, jó színészekkel. Időtálló, többször nézhető. Szórakoztató, kategóriájában jobbak között van. Könnyed, egyszerű!

 
Manyi   2015. 02. 08.

Aranyos, jó sztori, jók a szereplők. Egyszer érdemes megnézni. Játékos, vidám.

 
Nem váltja meg a világot ez a kedves történet, de nagyon szórakoztató és nincs tartalom híján sem, ami a saját műfajában nem számít mindennaposnak. Ha nem vágyunk többre, mint egy meghatóan szép romantikus mozira, ez a film a legjobb választás. Nem ez a legjobb Nora Eprhon-film, de minőségi alkotás, kiemelkedő a saját műfajában, nem tudott megkopni még ennyi idő után sem. Azért a biztonság kedvéért ne kapcsoljuk ki a telefonunkat, amíg nézzük, hátha jön egy sürgős üzenet a kedvestől... 7/10 több»
 

A filmben Joe Fox nagyon szereti a Keresztapa-filmeket, és rendszeresen idéz is belőlük. A való életben Tom Hanks is nagy Keresztapa-rajongó, otthonában vetítéseket és partikat tart, melyeken gyakorta összegyűlnek hasonló érdeklődésű barátai.

(SódóGA )
 

A film értelmezhető Jane Austen Büszkeség és balítéletének laza, modern átirataként.

(SódóGA )
 

Egy jelenetben Kathleen egy csapat gyereknek olvas fel Roald Dahl önéletrajzi ihletésű gyerekkönyvéből.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.