Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
sabnock666   2020. 03. 20.

legújabb vélemény

Egy nagyon aranyos,megható romantikus mozi,ami nem túl csöpögős,és mégis elvarázsol mindenkit,aki megnézi.Tom Hanks és Meg Ryan jól eljátszák a szerepüket,és ez a lényeg.Elhisszük,amit látunk!

 
indingo   2019. 02. 19.

A film témája a valóságtól nagyon elrugaszkodott, de van egy hangulata ami magával ragadja az embert és bele tudjuk képzelni magunkat véletlenek sorozatába. Tom Hanks és Meg Ryan nem éppen egy összeillő pár de annyira természetesen játsszák el, hogy elhiszem nekik.


 
hszpp   2017. 02. 05.

Egyik főszereplő sem nagy kedvencem, mégis elnyerte a tetszésemet ez a film. Nem túl csöpögős,de azert boven benne van a romantikus témában. Aranyos története van, a betarcsazos internet pedig nagyon jo emlékeket keltett bennem:)

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Nem vagyok oda a romantikus filmekért, de ez leköt engem, és többször is megtudtam nézni. Tom Hanks és Meg Ryan nagyszerű párost alakít.

 
Bizsu82   2019. 02. 19.

Klasszikus, ismert és profi színészekben bővelkedő film. Minden megvan benne amit a kategóriától elvártam. Nálam a műfajban a TOP 10-ben van. Igazi klasszikus.

 
Nem váltja meg a világot ez a kedves történet, de nagyon szórakoztató és nincs tartalom híján sem, ami a saját műfajában nem számít mindennaposnak. Ha nem vágyunk többre, mint egy meghatóan szép romantikus mozira, ez a film a legjobb választás. Nem ez a legjobb Nora Eprhon-film, de minőségi alkotás, kiemelkedő a saját műfajában, nem tudott megkopni még ennyi idő után sem. Azért a biztonság kedvéért ne kapcsoljuk ki a telefonunkat, amíg nézzük, hátha jön egy sürgős üzenet a kedvestől... 7/10 több»

A film összbevétele 250 821 495 dollár volt (imdb.com).

 

Van egy Broadway zenei adaptációja a filmnek "She Loves Me" címmel.

(Thibo84)
 

Nick Castle volt az eredeti rendező, de elhagyta a projektet "kreatív különbségekre hivatkozva".

(Thibo84)
 

Meg Ryan a forgatás során szerezte meg első számítógépét.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.