Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

A szerelem hálójá[email protected] (1998)

You've Got Mail
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
3
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 20.

legújabb vélemény

0

Egy nagyon aranyos,megható romantikus mozi,ami nem túl csöpögős,és mégis elvarázsol mindenkit,aki megnézi.Tom Hanks és Meg Ryan jól eljátszák a szerepüket,és ez a lényeg.Elhisszük,amit látunk!

 
indingo   2019. 02. 19.

0

A film témája a valóságtól nagyon elrugaszkodott, de van egy hangulata ami magával ragadja az embert és bele tudjuk képzelni magunkat véletlenek sorozatába. Tom Hanks és Meg Ryan nem éppen egy összeillő pár de annyira természetesen játsszák el, hogy elhiszem nekik.


 
Thibo84   2016. 06. 14.

0

Nem vagyok oda a romantikus filmekért, de ez leköt engem, és többször is megtudtam nézni. Tom Hanks és Meg Ryan nagyszerű párost alakít.

 
hszpp   2017. 02. 05.

0

Egyik főszereplő sem nagy kedvencem, mégis elnyerte a tetszésemet ez a film. Nem túl csöpögős,de azert boven benne van a romantikus témában. Aranyos története van, a betarcsazos internet pedig nagyon jo emlékeket keltett bennem:)

 
Bizsu82   2019. 02. 19.

0

Klasszikus, ismert és profi színészekben bővelkedő film. Minden megvan benne amit a kategóriától elvártam. Nálam a műfajban a TOP 10-ben van. Igazi klasszikus.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

0

Remek kis film, kellemesen el lehet rajta nosztalgiázni. :) Igaz, hogy ez csak egy tipikus szerelmi történet, de Meg Ryan bája igazán megfűszerezi. Ehhez hozzájön még az egyre többek által visszakívánt kilencvenes évek megkapó hangulata, és íme, enny... több»

 
Akodako   2015. 06. 16.

0

Klasszikus, többször nézhető film, ismert, jó színészekkel. Időtálló, többször nézhető. Szórakoztató, kategóriájában jobbak között van. Könnyed, egyszerű!

Galéria (14)

Tom Hanks
Meg Ryan

Videók (3)

A film összbevétele 250 821 495 dollár volt (imdb.com).

 

Van egy Broadway zenei adaptációja a filmnek "She Loves Me" címmel.

(Thibo84)
 

Nick Castle volt az eredeti rendező, de elhagyta a projektet "kreatív különbségekre hivatkozva".

(Thibo84)
 

Meg Ryan a forgatás során szerezte meg első számítógépét.

(Thibo84)
 

Nora Ephron elintézte Meg Ryan és Heather Burns számára, hogy egy könyvesboltban dolgozzanak, hogy felkészülhessenek a szerepükre a forgatás előtt. A bolt a manhattani Books of Wonder volt, a munka körülbelül egy hétig tartott.

(Thibo84)
 

Ez a harmadik alkalom, hogy Meg Ryan és Tom Hanks együtt játszanak. Az előző kettő Joe és a vulkán (1990), valamint A szerelem hullámhosszán (1993).

(Thibo84)
 

A filmben Joe Fox nagyon szereti a Keresztapa-filmeket, és rendszeresen idéz is belőlük. A való életben Tom Hanks is nagy Keresztapa-rajongó, otthonában vetítéseket és partikat tart, melyeken gyakorta összegyűlnek hasonló érdeklődésű barátai.

(SódóGA)
 

A film értelmezhető Jane Austen Büszkeség és balítéletének laza, modern átirataként.

(SódóGA)
 

Egy jelenetben Kathleen egy csapat gyereknek olvas fel Roald Dahl önéletrajzi ihletésű gyerekkönyvéből.

(SódóGA)
 

Kathleen és Joe is AOL nevű szoftver 4.0-ás verzióját használják az internethez való kapcsolódásra, ami a film készítésekor béta tesztüzemmódban volt.

(SódóGA)
 

A jelenet, amikor Joe rácsukja a lufikra Kathleen boltjának ajtaját, nem szerepelt a forgatókönyvben, de a rendezőnek annyira megtetszett, hogy benne hagyta a kész filmben.

(SódóGA)