Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

A szerelem hálójáb@n

(You've Got Mail)
 
hszpp  2017. 02. 05.

Egyik főszereplő sem nagy kedvencem, mégis elnyerte a tetszésemet ez a film. Nem túl csöpögős,de azert boven benne van a romantikus témában. Aranyos története van, a betarcsazos internet pedig nagyon jo emlékeket keltett bennem:)

 
Thibo84  2016. 06. 14.

Nem vagyok oda a romantikus filmekért, de ez leköt engem, és többször is megtudtam nézni. Tom Hanks és Meg Ryan nagyszerű párost alakít.

 
zsanett0820  2015. 05. 26.

Remek kis film, kellemesen el lehet rajta nosztalgiázni. :) Igaz, hogy ez csak egy tipikus szerelmi történet, de Meg Ryan bája igazán megfűszerezi. Ehhez hozzájön még az egyre többek által visszakívánt kilencvenes évek megkapó hangulata, és íme, ennyi már bőven elég is ahhoz, hogy kellemesen töltsük el az estét a film - és esetleg egy randipartner vagy társ - társaságában. Azért említésre méltó még a film kapcsán a Cranberries együttes is, melynek felcsendül a Dreams című száma. :)

 
Akodako  2015. 06. 16.

Klasszikus, többször nézhető film, ismert, jó színészekkel.
Időtálló, többször nézhető.
Szórakoztató, kategóriájában jobbak között van.
Könnyed, egyszerű!

 
Manyi  2015. 02. 08.

Aranyos, jó sztori, jók a szereplők.
Egyszer érdemes megnézni.
Játékos, vidám.

Smokingbarrels.blog.hu - A szerelem hálójáb@n / You've Got Mail (1998)
Nem váltja meg a világot ez a kedves történet, de nagyon szórakoztató és nincs tartalom híján sem, ami a saját műfajában nem számít mindennaposnak. Ha nem vágyunk többre, mint egy meghatóan szép romantikus mozira, ez a film a legjobb választás. Nem ez a legjobb Nora Eprhon-film, de minőségi alkotás, kiemelkedő a saját műfajában, nem tudott megkopni még ennyi idő után sem. Azért a biztonság kedvéért ne kapcsoljuk ki a telefonunkat, amíg nézzük, hátha jön egy sürgős üzenet a kedvestől... 7/10
 

A filmben Joe Fox nagyon szereti a Keresztapa-filmeket, és rendszeresen idéz is belőlük. A való életben Tom Hanks is nagy Keresztapa-rajongó, otthonában vetítéseket és partikat tart, melyeken gyakorta összegyűlnek hasonló érdeklődésű barátai.

(SódóGA)
 

A film értelmezhető Jane Austen Büszkeség és balítéletének laza, modern átirataként.

(SódóGA)
 

Egy jelenetben Kathleen egy csapat gyereknek olvas fel Roald Dahl önéletrajzi ihletésű gyerekkönyvéből.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.