Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 20.

legújabb vélemény

Örök mondanivaló egy megható köntösben előadva.Két nagyszerű színész nagyon odateszi magát az adott szerepben,ezért is olyan hiteles a mozi. Gyönyörű családi mozi.

 
indingo   2017. 04. 11.

Az egyik kedvenc romantikus filmem, olyan furcsa, hogy még mindenki milyen fiatal benne. Meg Ryan azóta szépen szétplasztikáztatta a fejét, nem is kap szerepet egy filmben sem.


 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Tom Hanks az egyik kedvencen, de manapság már a kora miatt nem nagyon tud ilyen szerelmes szerepeket eljátszani. Kedves a története, igazi romantikus film.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Igazi retro romantikus film. Gyönyörű new yorki helyszínekkel, nagyon helyes az Empire State Buildingen való találkozó is. Szereposztásában kiemelkedő.

 
Bizsu82   2019. 02. 19.

Annak ellenére hogy nem egy mai film, simán most is megállja a helyét, mai filmekkel vetekszik. Magával ragadó, megfogó történet. Akár többször is nézhető.

 
zsanett0820   2015. 05. 26.

Ez a film még abból a korból való, amikor tudtak élvezhető romantikus vígjátékokat készíteni. Meg Ryan filmjeit eleve nagyon szeretem, szerintem sokat számított ennél a filmnél is, hogy ő játszotta a női főszerepet. Nem is a sztori az, ami annyira jóvá teszi ezt a filmet, hanem a 90-es évek hangulata és a remek színészek.

 
Zénó   2017. 12. 29.

Sajnos nem tudom több csillaggal értékelni... túlságosan lapos, gyenge, a kisfiú rettenetesen idegesítő benne... kevesebb játékidő jobb lett volna a helyenként unalmas, sehova nem vezető párbeszédek miatt... csak Tom Hanks játéka és Meg Ryan ér meg 2 soványka csillagot.

A film összbevétele 101 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyes jeleneteit László Miklós Illatszertár című darabja ihletett.

(indingo)
 

1993-ban a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Ross Malinger a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Meg Ryan a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A jelenet, mikor Tom Hanks és Victor Garber sírnak A piszkos tizenkettő c. film miatt, teljesen improvizált volt.

(kázsé)
 

A rádióműsorban az egyik betelefonáló a rendező, Nora Ephron.

(kázsé)
 

Tom Hanks és Meg Ryan nagyjából 2 percig látóak együtt a filmben.

(kázsé)
 

Nicole Kidman is jelölt volt a főszerepre.

(kázsé)
 

Ez a középső a három romantikus film közül, amiben Tom Hanks és Meg Ryan együtt játszanak.

(kázsé)
 

Dennis Quaid is jelölt volt a főszerepre.

(kázsé)
 
Nem váltja meg a világot ez a jó kis film, viszont bármikor elő lehet venni, ha úgy érezzük, most kell egy lelkünknek egy kis romantika, és ez nem kevés ennyi évi után. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.