Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
61
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Alphik   2016. 12. 14.

legújabb vélemény

Nagyon szívhez szóló történet, mindenkinek csak ajánlani tudom, mert hihetetlenül életszerű az egész. Nagyon megérintett, hiszen ez a fajta apa-lánya kapcsolat akár példaértékű is lehet mindannyiunk számára.

 
acey   2016. 06. 05.

Az én szememben ez a film egy óriási bukta, hiába tesz meg mindent Nick Nolte, az alakítása sem menti meg az egész koncepciót, mivel annyira szájbarágós. Minta a forgatókönyv eléggé össze lenne csapva. A párbeszédek pedig rettenetesen sablonosak.

Whittni Wright
Nick Nolte
Nick Nolte
Whittni Wright
Nick Nolte
Joely Richardson
Whittni Wright
Tracey Ullman
Nick Nolte
Whittni Wright
Nick Nolte
Whittni Wright
Joely Richardson
Nick Nolte
Albert Brooks
Nick Nolte

A film összbevétele 10 424 645 dollár volt (imdb.com).

 

Cathy Breslow szerepére eredetileg Laura Dernt szerződtették.

(rbernadett)
 

James L. Brooks azt kérte Joely Richardsontól, hogy végig maradjon szerepben a forgatáson és folyamatosan gyakorolja az amerikai akcentust.

(rbernadett)
 

A film eredetileg musical lett volna, ami 8 dalt tartalmazott volna Prince-től, azonban a tesztközönségnek nem tetszettek, ezért inkább kivették a filmből.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.