Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
85%

Inside the Actors Studio (1994-2019)

Inside the Actors Studio
Filmadatlap
 
32
Szereplők
Vélemények
4
Képek
Videók

Galéria (4)

Kyra Sedgwick
John Cusack
Julia Louis-Dreyfus
 

Minden komikusnak felteszi ezt a kérdést: "A komédiában van szerepe a genetikának, vagy ez tanulható?"

(magyaristvan)
 

A kérdező, James Lipton csupán öt alkalommal tett kivételt és nem hazai pályán kérdezett hanem a vendéghez utazott. Két alkalommal volt Párizsban. Egyszer Juliette Binoche miatt, másodszor Jeanne Moreau-hoz ment. Los Angelesben Clint Eastwood-ot,Jay Leno-t és Anthony Hopkins-t kérdezte.

(magyaristvan)
 

Vannak visszatérő vendégek. Eddig ők tették tiszteletüket másodszor is: Tom Hanks, Anthony Hopkins, Alec Baldwin, Billy Crystal, Sarah Jessica Parker, és Mike Myers.

(magyaristvan)
 

Az interjúja során Jack Lemmon elismerte hogy gyógyulófélben lévő alkoholista.

(magyaristvan)
 

Daniel Radcliffe volt a legifjabb interjúalany.

(magyaristvan)
 

Barbra Streisand kért órás interjúja volt a legnézettebb epizód. 1.14 millióan nézték meg. A második a Harriso Forddal készült 579.000 nézővel.

(magyaristvan)
 

A 10 kérdés, amit minden meghívottól megkérdez a műsorvezető, James Lipton. 1. Mi a kedvenc szava? 2. Melyik az a szó, amit a legkevésbé szeret? 3. Mi az, ami beindít kreatívan, szellemileg vagy érzelmileg? 4. Mi az, amitől a padlóra kerülsz? 5. Mi a kedvenc szitokszava? 6. Melyik az a hang vagy zaj, amit a legjobban szeret? 7. Melyik az a hang vagy zaj, amit a legjobban utál? 8. Milyen más szakmát próbálna ki, ami nem egyezik meg a saját szakmájával? 9. Melyik szakmát nem próbálna ki sosem? 10. Ha mennyország létezik, mit szeretne hallani Istentől, amikor megérkezik a mennyország kapujához?

(rbernadett)
 

A Robin Williams interjú közben egy nézőre ki kellett hívni a mentőket a közönség közül, mert annyira nevetett, hogy sérvet kapott.

(rbernadett)