Ebben a filmbe nem lehet belekötni. A humor a zene... minden a helyén van. Az egyik legszórakoztatóbb film, ajj de szeretem a 90-es évek filmjeit! Szerintem a világon a franciáknak van a legjobb humorérzéke, elég ha megnézünk néhány régi klasszikus f... Több
Nehéz belekötni. Nagyon jó kis mozi,jó történetmeséléssel, én is valahogy így képzelem el két középkori visszatérését a mai korunkban. Szépek a jelmezek is nagyon.:)
VHS szalagról ezerszer ki kellett venni a... -most kapaszkodjatok meg- ...Videotékából. Ha van gyerek a családban és már kis kamasz, akkor ne várjatok egy percet sem, ezt nyomjátok le neki a torkán. Higgyétek el, hogy úgy fogja ezt a (talán 3 részes... Több
Máig az egyik legszórakoztatóbb időutazós filmnek tartom. Ha megpróbálom felidézni, miről szól, csak az jut eszembe, hogy "tömény ökörség, de abból a legjobb". Nem valami komplikált a cselekmény, és a poénokkal együtt egy vasárnap esti filmnézés tökéletes kelléke.
Édesanyám nagy kedvence ez a film, ezért én is megnéztem és nekem is elnyerte a tetszésem. Jó humora van, vicces helyzetet generál az időutazásból adódó különbségek.
Klasszikus vígjáték. Nagy kedvence a családnak már hosszú évek múlva. Eredeti és klasszikus humorú. Elképesztő hogy ennyi történetből ilyen zseniális filmet tudtak összehozni a franciák. Vígjátékok terén biztos, hogy ők a legjobbak ilyen téren.
Az első megtekintést azonnal követte még egy anno este. Az egész családnak tetszett, még anyámnak is akinek nehéz olyat mutatni amit képes értékelni. Érdekes ahogy a franciák elképzelték, hogy mi lenne ha "modern" korunkban két középkori időutazó landolna. Ajánlott mindenkinek!
Egyértelmű, hogy nemcsak a francia filmtörténelem legjobb vígjátéka, hanem az egyetemes filmtörténelem poénban egyik leggazdagabb vígjátéka. A teljes másfél órát mosolygossál és röhögéssel zajlik.
Az egyik legjobb vígjáték, amit láttam. Többször nézhető, jó karakterek, kiváló színészi alakítás. Családi mozi.
Igazán humoros, szórakoztató film.Laza, jó hangulatú filmek kedvelőinek ajánlom! Jókedvre derítő. Bírom Jan Reno humoros oldalát, kár hogy viszonylag ritkán látni őt ilyen szerepben.
Elképesztő egy film! Egy felejthetetlen és szórakoztató mű lett. A két főszereplő pedig eszméletlen alakítással vitték végig a filmet!
Elképesztően humoros film, csodálatos színészi alakításokkal. Örök kedvenc családi vígjátékunk, mindennapi életünkben gyakran idézgetünk belőle spontán. Megunhatatlan.