Jóvoltköszönömkérekmég

Jóvoltköszönömkérekmég

Happythankyoumoreplease

Cikkek
A Jóvoltköszönömkérekmég (2010) a MAFAB közösségi visszajelzései alapján kedves, útkereső New York-i film, amely fiatalok hétköznapjait több, egymásba fonódó történetszálon mutatja meg. Josh Radnor rendezése a dráma, a romantika és a vígjáték elemeit vegyíti, a főbb szerepekben pedig Kate Mara, Richard Jenkins és Malin Akerman látható. Az írói pályával küszködő Sam egy magányos fiút fogad be, miközben Mississippihez, az énekesnői álmokat dédelgető pultoslányhoz is közelebb kerül. A filmet a MAFAB.hu-n 5 értékelés alapján kedvező fogadtatás övezi, tetszésindexe jelenleg 76%. A nézők szerint a film aranyos és pihentető, különösen a hétköznapi élethelyzetek, a baráti társaság külön szálakon futó történetei és a vizuális átkötések miatt, ám a lassú tempó és a kevéssé maradandó élmény megosztó lehet.

Hirdetés

Néhány New York-i fiatalról szól a történet. Az írói pályával küszködő Samnek a magánélete sem rózsás. Befogad egy fiatal, magányos fiút. Miközben megpróbál apja helyett apja lenni, odáig van Mississippiért, az énekesnői babérokról álmodó pultoslányért. A nő beleegyezik, hozzá költözik, hogy kipróbálja, milyen egy "igazi" kapcsolat. Rasheen jelenléte azonban sutává teszi a dolgokat. Sam egyik alkalmi barátnője, Annie ritka betegségben szenved, amely miatt nincs haja. Ezért nem találja a helyét, egyik kapcsolatból a másikba ugrik. A házaspár Charlie és Mary is Sam barátja. Életük nagy lehetősége előtt állnak, ám az új állás miatt Los Angelesbe kellene költözniük.

Rendező: Josh Radnor
Író: Josh Radnor
Zene: Jaymay
Premier (HU): 2011.07.16.

2023.09.03 Kapszaicin

legújabb vélemény a nap véleménye

Fiatalság, bolondság

Egy nagyon aranyos, kedves kis film a maga unalmas tempójában. A húszas éveiket hátrahagyó, útkereső fiatalok hétköznapi, New York-i életét eleveníti meg a történet. Egy közös baráti társaság tagjainak életét fűzték fel külön-külön cselekményszálra, ... Teljes kritika

2016.04.18 Zsceeeka

Egy pihenős vasárnapi filmnek választottam ki , annak végülis bevált , viszont az értékelései alapján a kapottnál jobbra számítottam , nagyon maradandó élményt nem igazán hagyott maga után.

A film összbevétele 853 862 dollár volt (imdb.com).