72% 77 szavazat
Jóvoltköszönömkérekmég

Jóvoltköszönömkérekmég

Happythankyoumoreplease
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Néhány New York-i fiatalról szól a történet. Az írói pályával küszködő Samnek a magánélete sem rózsás. Befogad egy fiatal, magányos fiút. Miközben megpróbál apja helyett apja lenni, odáig van Mississippiért, az énekesnői babérokról álmodó pultoslányért. A nő beleegyezik, hozzá költözik, hogy kipróbálja, milyen egy "igazi" kapcsolat. Rasheen jelenléte azonban sutává teszi a dolgokat. Sam egyik alkalmi barátnője, Annie ritka betegségben szenved, amely miatt nincs haja. Ezért nem találja a helyét, egyik kapcsolatból a másikba ugrik. A házaspár Charlie és Mary is Sam barátja. Életük nagy lehetősége előtt állnak, ám az új állás miatt Los Angelesbe kellene költözniük.

Rendező: Josh Radnor
Forgatókönyvíró: Josh Radnor
Zene: Jaymay
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.07.16.
 
2023.09.03 Kapszaicin

legújabb vélemény a nap véleménye

Fiatalság, bolondság

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy nagyon aranyos, kedves kis film a maga unalmas tempójában. A húszas éveiket hátrahagyó, útkereső fiatalok hétköznapi, New York-i életét eleveníti meg a történet. Egy közös baráti társaság tagjainak életét fűzték fel külön-külön cselekményszálra, ... Teljes kritika

3
 
2016.04.18 Zsceeeka

Egy pihenős vasárnapi filmnek választottam ki , annak végülis bevált , viszont az értékelései alapján a kapottnál jobbra számítottam , nagyon maradandó élményt nem igazán hagyott maga után.

0

A film összbevétele 215 576 dollár volt (imdb.com).

#1