Nekem csak átlagosra sikeredett ez a film, olyan középszerű. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, ezért csak 3 csillag
Lekötött a film, Jennifer Lawrence is jó volt, de számomra komolytalan volt néhol a történet, főként a komédiába illő családos részekkel.
Minden kétséget kizáróan ez a kedvenc filmem Jennifer Lawrence főszereplésével. Nagyon komoly film, amit érdemes akkor megtekinteni, ha kellő időt és figyelmet tudunk szentelni neki.
Alapvetően bírom Russell filmjeit, de most kicsit azt éreztem, hogy amit látnom kellett tőle, azt már láttam. Érdekes történet, jó szereplőgárda, de most jött el az ideje, hogy a rendező új tehetségek után nézzen, mert ez már valahogy nem az igazi.
Ez volt az utolsó film, amit 2015-ben láttam és a mai napig nem tudom még hova tenni. Alapevtően tetszett a film, kellően drámai volt és jó példát mutatott a kitartásról, hogyan lehet újból és újból felállni, és elkezdeni valamit a nulláról. Ugyanakk... Több
Kb. félórát tudtam megnézni belőle, utána kikapcsoltam. Nem tetszett a kivitelezés, szerintem borzalmas volt. Nem magával a sztorival volt bajom, nem is a színészekkel, inkább csak olyan művészfilmszerű az egész.
A film igen markáns központi gondolata, hogy ha kell, akkor ezerszer is, de mindig újból és újból fel kell állnunk, ha kudarc él bennünket és nem feladni kell a dolgokat, hanem újrakezdeni. Nagyon fontos mondanivaló, gyönyörű film.
Ezt a filmet akkor érdemes leülnünk és megnéznünk, ha nyitottak vagyunk egy komolyabb hangvételű, elgondolkodtató darabra, egy ízig-vérig drámára. Időt kell adni ennek a darabnak, nem könnyen emészthető.