Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
95%

Láthatás (2018)

Jusqu'à la garde
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Denis Ménochet
Thomas Gioria
Thomas Gioria
Denis Ménochet
Thomas Gioria
Thomas Gioria
Thomas Gioria
Thomas Gioria
Denis Ménochet
Léa Drucker
Léa Drucker
Denis Ménochet
Thomas Gioria
Denis Ménochet
Léa Drucker
Thomas Gioria
Denis Ménochet
Léa Drucker
Léa Drucker
Denis Ménochet

Videók (2)

 
totykos   2018. 03. 16.

legújabb vélemény

0

Eddig számomra ez volt az év legkellemesebb filmes csalódása. Nem vártam túl sokat, de rendesen beleszögezett a székbe a Láthatás, és pár óráig bennem is maradt a hatása. Piszkosul kemény, és nagyon jól összerakott film, műfajában egyedülálló.

 
Varga_Júlia   2018. 03. 02.

1

A Láthatás az a fajta minimál és hiperrealista dráma, ahol végig az az érzésünk, hogy az eseményekbe véletlenül csöppenünk bele. Úgy kísérjük végig a családot a történeten, hogy első kézből látjuk, mi történik - és még egy kicsit szégyellhetjük is ma... több»

 
alexxx   2018. 03. 15.

0

Csak csatlakozni tudom az előttem szólóhoz, ilyen maradandó filmélményben elég rég volt már részem. A sztorija baromi erős, és ahogy fel van építve, hát, nem is találom a szavakat. A lehető legjobb szívvel ajánlom mindenkinek. Nem fogtok csalódni!

 
msanalog   2018. 02. 13.

0

Talán az év egyik legütősebb filmdrámája. Ha valaki meg akarja érteni, hogy mi az igazi félelem, azt ebből a filmből sokszor szavak nélkül ismerhetjük meg. Szerintem ha minden fiú és férfi megnézné, ez egy jobb világ lenne.

A film összbevétele 83 882 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 2 410 396 forintot termelt. A hazai mozik összesen 2 190 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Denis Ménochet a Becstelen brigantyk sikere után elhatározta, hogy minden évben ingyen fog szerepelni egy-egy kisfilmben. Így került a Láthatás előzményfilmjébe, így négy évvel később végülis kifizetődött az ingyenmunka.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A történet előzménye egy 2014-ben Oscar-díjra jelölt kisfilm az Avant que de tout perdre.

(ArpiHajdu és Réci)
 
A Láthatás című dráma mesteri rendezői bemutatkozás, amely gyomorszorítóan ábrázolja a családon belüli erőszak kegyetlen hétköznapiságát. BUJDOSÓ BORI KRITIKÁJA. több»
 
... abban az utolsó negyedórában, amikor jobban szorítottam a szék karfáját és magasabban volt az adrenalin szintem, mint bármelyik akciófilm „végső leszámolása” során. Pedig csak olyan dolgot láttam, ami a bűnügyi statisztikák szerint viszonylag gyakran megtörténik. Nemcsak Franciaországban, hazánkban is. 9/10 több»
 
A Láthatás tipikusan nem az a film, amit sok helyen fognak vetíteni, pláne raklámozni, és amihez a rövid történetleírása révén olyan nagyon kedvet kapna az ember. Pedig nagyon érdemes beülni rá, maradandó élményt érően az. 95/100 több»