71% 77 szavazat
Kedves Frankie

Kedves Frankie

Dear Frankie
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
5
Képek (5)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Miután apja nevében megválaszolta kisfia számtalan levelét, egy anya felbérel egy idegent, hogy játssza el a kisfiú apját a személyes találkozáskor.

Rendező: Shona Auerbach
Forgatókönyvíró: Andrea Gibb
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2004.05.04.
 
2021.11.13 Klauka89

legújabb vélemény

Isten éltesse Gerard Butlert!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A mai napon van Gerard Butler születésnapja, és ennek kapcsán a mafab.hu csapata írt egy cikket Butler 10 legjobb filmjét felsorakoztatva. A cikkben bukkantam rá erre a filmre, amiről megmondom őszintén, még sohasem hallottam. Talán a feledés homályába veszett, talán másokhoz sem jutott el. Ez a film nem tökéletes, mert valami hiányzik belőle. Egyébként egy kedves történet, az elején kicsit nehezen indul be. Butler meglehetősen kimért és komoly ebben a szerepben, de ahogy közeledik a végkifejlet, egyre inkább szerethető. Egy "fizetett apuka", aki sokkal több érzelmet tud belevinni egy idegen kisfiúval való kapcsolatába, mint a vérszerinti erőszakos édesapa. A végére remélni mertem, hogy anyuka és a pótapa egymásra talál, és végül majd valamelyest összfonódik a sorsuk és a kisfiú kap egy szuper apukát. A gyerekek nem hülyék, Frankie tudta, hogy Butler nem az igazi papája. Így aztán a későbbiekben vissza is térhet majd, és akár boldogan is élhetnek, mint egy igazi család! Igen... álmodozó vagyok, de nekem ez ugrott be. A nagymama elég fura volt számomra. Glasgow-t viszont kellemes volt újra látni, mert - amíg Skóciában éltem - megfordultam ott.

0
 
2015.06.10 Dodi

A történet nagyon szívhez szóló, de személy szerint én hiányoltam 1-2 dolgot. A befejezés nem volt kidolgozva, nekem jobban tetszett volna, ha kissé pozitívabb véget ér a sztori. Egyébként szép film, de Gerard Butlernek jobb alakításait is láthattuk már.

0
 
2015.06.30 Prücsök

Imádom a romantikus filmeket és ezt a filmet is. Szerintem nagyon jól sikerült, a történet kiváló, nagyon jó lett! A színészek is tetszettek, Emily Mortimer pozitív csalódás volt számomra! Ajánlani tudom csak!

0
 
2015.06.26 Mócii

Kiváló film. Imádom a romantikus filmeket és ez is elnyerte a tetszésemet. A története kiváló, a színészek pedig nagyon jót alakítanak! Csak ajánlani tudom!

0

A film összbevétele 1 340 891 dollár volt (imdb.com).

#1