Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
79
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Edii   2015. 09. 30.

Nagyon jó kis sorozat, izgalmas, kalandos, egy szuper főszereplővel az élen!

 
harnas1207   2019. 12. 28.

Gyerekkorom krimi sorozata, amit felváltott később a Cobra 11. Rex szerethető kis nyomozó, de ma már csak a nagymamák tudnak izgulni a hőstettein.


 
Norbert93   2019. 04. 26.

Ki ne ismerné a német juhászkutya lázat előidéző sorozatot, természetesen az eredeti felállás(ok)ban. A mai amerikai krimikhez képest azért kicsit elavult és egyszerű a világa, de az akkori felhozatalban (ami nem volt túl nagy) a legjobbak között volt.

 
Gigi   2017. 01. 19.

Rex és az aktuális gazdája páros értékelhető, de a sztori, a nyomozás sajnos már inkább lapos, mint izgalmas és fordulatos.

 
pqrs   2016. 02. 02.

Nagyon izgalmas sorozat! Sokan lenézik a kutya miatt, pedig szerintem Rex nélkül is megállná a helyét, köszönhetően a színészeknek és az izgalmas forgatókönyvnek. A 14. évadtól kezdve pedig tényleg igazán minőségi részeket láthatunk, egy-két gyengébbel a sorban.

 

A sorozat első főszereplőjét, Rexet Reginald von Ravenhorst néven törzskönyvezték. A kutyus kiképzője ugyanaz a Teresa Ann Miller volt, akinek a nevéhez Beethoven, a bernáthegyi felkészítése is köthető.

(Gigi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.